fbpx

BÆREDYGTIG GASTRONOMI

På Studio ønsker vi at give vores gæster en fuldtonet gastronomisk oplevelse, hvor måltidets stjerne til enhver tid er sæsonens danske råvarer, som vi udvælger og forædler med største omhu.

Vi vil stå for en gastronomisk oplevelse, hvor stor velsmag og de bedste råvarer går hånd i hånd med en bæredygtig tankegang. Med kærlighed til mad og mennesker vil vi vise, at det er muligt at skabe højgastronomi, der samtidig tager hensyn til både mennesker og miljø.

Det estimeres, at fødevarebranchen samlet står for cirka en fjerdedel af verdens CO2-udledninger, og vi mener derfor, at alle, der arbejder med fødevarer, har et ansvar for at se på, hvor de kan gøre en forskel.

Vi sætter handling bag ordene

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Derfor har vi i 2021 – med udgangspunkt i en række af FN’s Verdensmål – udarbejdet et ’Manifesto’, som udstikker kursen for vores bæredygtighedstilgang og vores forretning. For os handler bæredygtighed ikke kun om, hvor gulerødderne er dyrket – den handler også om, at vores kokke og tjenere arbejder under forhold, som vi kan være bekendt. Vi ønsker, at restaurationsbranchen skal være et sted, hvor man har lyst til at være – også når man har passeret 30 år og har fået børn

Men det er ikke nok bare at sige det. Vi har længe ønsket at få klarhed over, hvor bæredygtig vores forretning egentlig er, når det kommer til mennesker og miljø. Derfor har vi i marts 2022 udarbejdet vores første ’Bæredygtighedsrapport’, som sætter fakta og målsætninger bag de fine ord

Vi tror på de positive forandringer

Vi ved, at vejen mod mere bæredygtighed i gastronomien er brolagt med konstante dilemmaer og kompromiser. Og vi ved derfor også, at vores rejse og vores tilgang aldrig bliver perfekt.

Men det er immervæk vores overbevisning, at vi med ordentlighed, velsmag og madglæde kan være med til at skabe nogle af de positive forandringer, som både branchen og verden har brug for.

På siderne herunder kan du læse vores Manifesto og vores udvalgte verdensmål og se, hvordan vi systematisk arbejder med bæredygtighed i gastronomien.

BLIV KLOGERE PÅ VORES TILGANG TIL BÆREDYGTIG GASTRONOMI HER:

 

 

SOL OVER GUDHJEM 2024

SOL OVER GUDHJEM 2024


Christoffer er en af fire kokke udvalgt til at konkurrere i Danmarks største kokkekonkurrence "Sol over Gudhjem", som finder sted den 22. juni.