En del af LOCA GRUPPEN

LOCA GRUPPEN – EVERY MEAL MATTERS

STUD!O er en del af LOCA Restauranter, som også står bag restauranterne Almanak i Operaen, Mission Green, Almanak og RADIO på Frederiksberg. Læs mere om LOCA Restauranter her. 

LOCA Gruppen, som ejes ligeligt af Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard, driver foruden LOCA Restauranter også kantinevirksomheden Lunchroom og konsulentvirksomheden LOCA Management, som yder bistand inden for fødevarer og bæredygtig gastronomi. LOCA Gruppens mantra er ”EVERY MEAL MATTERS”.

På godt dansk betyder det, at alle de måltider, som LOCA GRUPPEN står bag, skal gøre en positiv forskel. Vores retter skal smage hamrende godt og samtidig være gode for både planet og mennesker. Det gælder i alle dele af vores forskellige forretninger fra det velsmurte smørrebrød over dekadente kaviar-serveringer og en sund firmafrokost til lette canapéer før operaforestillingen.

For vi tror på, at vi – hvis gjort rigtigt - kan nyde os til en sundere klode. Læs mere om LOCA Gruppen her.

LOVE BEFORE CASH

Vores navn LOCA er en sammentrækning af ”LOve before CAsh”, for essensen af LOCA er at drive forretning med hjertet på rette sted.

Virksomheden blev stiftet som en direkte konsekvens af en lange række af bekymrende tendenser og negative konsekvenser i fødevarebranchen specifikt, og på kloden generelt. Stigende temperaturer, smeltende isbjerge, verdenshave, der dør, jord, der bliver ufrugtbar og ubeboelig, mens uligheden stiger på verdensplan.

De rige landes udvikling og vækst har ført til store C02-emissioner, men konsekvenserne rammer verdens fattigste nationer først og hårdest – det kan vi ganske enkelt ikke være bekendt.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og LOCA er vores bidrag til en mere lys, lige og grønnere fremtid for de næste generationer.

LOCA GRUPPEN

Merete Holst, CEO, Head of Gastronomy og restauratør på STUDIO

Merete er LOCA Gruppens ejer, Direktør og spydspids, men først og fremmest er Merete optaget af, at alle, der besøger STUDIO eller LOCA Gruppens øvrige restauranter og kantiner, får en hamrende god smagsoplevelse. For maden er – i sagens natur – kun bæredygtig, hvis den smager så godt, at den også bliver spist op.

Merete startede sin gastronomiske rejse som kokkelev på d'Angleterre i 1989, og inden hun i 2017 stiftede LOCA Gruppen sammen med Dorte Juhl Østergaard, sad hun i næsten et årti fra 2008 til 2017, som administrerende direktør og partner med Claus Meyer i Meyer Kantiner og Contract Catering.

Igennem sin 30 årige karrierer har Merete været drevet af en passion for at hæve barren for hvad et måltid kan gøre i alle situationer. Uanset om det gælder gourmetrestauranter, hospitalskøkkener eller den daglige frokost på arbejdspladsen. Læs mere om Merete Holst på www.locagruppen.dk

Dorte Juhl Østergaard, CCO, Head of Sustainability og restauratør på STUDIO

Dorte er LOCA Gruppens ejer og Direktør med ansvar for at holde et bæredygtigt fokus i alle dele af forretningen. Dorte er født og opvokset på landet med naturen og landbruget som nærmeste legeplads, og med kærlighed til begge dele har hun brugt størstedelen af sit arbejdsliv på at bygge bro mellem landlig idyl og fødevarekædens virkelighed.

Dorte har knap 25 års erfaring med bæredygtig værdiskabelse primært inden for landbrug og fødevarer, bl.a. som selvstændig avler i Danmark og som direktør for plantebaserede virksomheder i nogle af Europas største landbrugsorganisationer.

Læs mere om Dorte Juhl Østergaard på www.locagruppen.dk

 

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Læs hele historien her.