Teamet bag STUDIO

Her kan du læse lidt mere om det lille, fasttømrede team, som med en helhjertet indsats i køkken og restaurant sikrer, at STUDIOs høje gastronomiske niveau hele tiden udvikler sig.

Christoffer Sørensen, køkkenchef og medejer, STUDIO

”Jeg hylder i den grad principperne om at bruge løs af alt det nære og lokale. Det giver enormt meget mening for mig, at de råvarer, der kan plukkes, høstes eller fanges lige uden for køkkendøren, også er dem, der sætter tonen på menuen".

Sådan formulerer Christoffer Sørensen sin madfilosofi.

At Christoffers køkken orienterer sig mod alt det, der findes lige uden for døren, er ikke så underligt. Inden han i 2021 trådte til på STUDIO, var han gennem ni år tro væbner og souschef under køkkenchef Claus Henriksen på Dragsholm Slot.

I Studios køkken trækker Christoffer på sin årelange erfaring med vilde urter, fermenteringer og legesyg gastronomi, som dog altid har den store og præcise velsmag som pejlemærke

Køkkenchefrollen på STUDIO er Christoffers første, men hans indsats har allerede sat sit aftryk i den gastronomiske verden. Fire måneder efter første arbejdsdag blev Christoffer hædret af Michelin-guiden med guidens ’Young Chef Award 2021’.

Kort efter fulgte White Guide Danmark trop med prisen som ’Årets Unge Kokketalent’ og en placering af Studio i Global Mesterklasse – guidens højeste klassificering.

I 2021 kravlede Studio desuden op på en 53.-plads på Opinionated About Dinings rangliste over Europas 150 bedste restauranter.

I 2022 har Foreningen af Danske Madanmeldere kollektivt nomineret to af Christoffers retter til prisen for ’Årets Ret’, samt han vandt den nye kokkekonkurrencen BMW Masters i Septemer 2022.

 

Steven Ackermannsous chef, STUDIO

Steven Ackermann er Christoffers souschef og højrehånd i STUDIOs køkken. Steven og Christoffer mødte hinanden i køkkenet på Dragsholm Slot, og siden har de delt en fælles passion for håndværket og en evig nysgerrighed efter at finde nye veje til velsmag med årstidens vilde og dyrkede råvarer.

Udover årene i køkkenet på Dragsholm Slot medbringer Steven også erfaring fra andre topkøkkener, herunder Mielcke & Hurtigkarl og den trestjernede spanske michelinrestaurant Aponiente i Càdiz.

Steven er i 2022 nomineret som Årets Souschef i Den Danske Spiseguide.

 

Jesper Nielsenrestaurantchef, STUDIO

Jesper er STUDIOs kaptajn på gulvet, hvor han generøst deler ud af sin ekspertise og sit altid veloplagte værtskab. Jespers behagelige væsen er med til at skabe den trygge og afslappede ramme om det store måltid, som er så vigtig for os på STUDIO.

Jesper har haft en lang karriere i den danske restaurationsbranche, hvor han igennem tiden har høstet erfaring på toprestauranterne The Paul, Henne Kirkeby Kro, Clou og Grønbech & Churchill.

På vinkortet har Jesper en forkærlighed for store, klassiske vine fra verdens bedste vindistrikter som Bourgogne, Bordeaux og Barolo, men han går ikke af vejen for at servere vine fra eksempelvis Danmark, Japan eller oversete vinlande som for eksempel Ungarn. Når Jesper vælger vine til vinkort og vinmenu, er bæredygtighed og håndværk en meget vigtig del af overvejelserne. Vellavede naturvine finder også plads på Studios vinkort, så længe Jesper kan stå inde for smagen og kvaliteten, som altid har forrang.

Merete Holst & Dorte Juhl Østergaard, Restauratører bag STUDIO

Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard er ejere af LOCA Restauranter, som driver restauranterne STUDIO, Almanak og Mission Green i København, varetager forpagtningen af restaurant Almanak i Operaen og er medejer af Restaurant RADIO på Frederiksberg.

LOCA Restauranter er en del af LOCA Gruppen, hvis grundsten er skabelsen og udviklingen af gastronomisk bæredygtige forretninger. Læs mere på www.locagruppen.dk

STUDIO genåbner i Carlsberg Byen


Læs mere om holdet bag og vores nye lokation her lige her.