Teamet bag STUDIO

I LOCA Gruppen arbejder vi tæt sammen på tværs af vores forskellige afdelinger og restauranter. Alle brænder vi for bæredygtig gastronomi, og alle trænes vi i tankerne bag LOCA Manifesto.

Her kan du læse mere om vores team bag STUDIO

Christoffer Sørensenmedejer og køkkenchef, STUDIO

Christoffer er STUDIOs køkkenchef og spydspids, og som medejer og medunderskriver af LOCA Manifesto, er Christoffer en del af kernen i LOCA Gruppen.

Christoffer er udlært fra Alberto K, og inden han i 2021 overtog roret i STUDIO, var han gennem 9 år Claus Henriksens wingman på Dragsholm slot. Som spydspids for STUDIO har Christoffer allerede vundet international anerkendelse med en kategorisering som Global Master Level i White Guide, og ikke mindst som vinder af Michelins Young Chef Award 2021.

Christoffer har stor passion for sæsonens råvarer og anvendelsen af dem i den fuldendte menu med den perfekte afslutning. Christoffer er uddannet chocolatier og står bag prisvindende dessertanretninger og petit four serveringer.

 

Steven Ackermannsous chef, STUDIO

Steven er Christoffers sous chef og tro væbner i STUDIOs køkken. Steven og Christoffer mødte hinanden i slotskøkkenet på Dragsholm, og med respekt for håndværket og årstidens råvarer, har de siden delt en fælles passion for konstant at hæve barren for hvad god mad er og kan.

Foruden Dragsholm Slot, bringer Steven mange års erfaring med sig fra blandt andet Mielcke & Hurtigkarl og den i dag trestjernede spanske Michelin restaurant, Aponiente.

 

 

Jesper Nielsenrestaurantchef, STUDIO

Jesper er STUDIOs kaptajn på gulvet, hvor han deler generøst ud af sin store ekspertise og erfaring med både værtskab og vin.  Jesper er drevet af at skabe de perfekte rammer for den perfekte madoplevelse, som man som gæst aldrig glemmer.

På vinkortet lader Jesper sig inspirere af både de klassiske vine og vine fra mere utraditionelle steder, som eksempelvis Danmark, Japan eller ”glemte” regioner som eksempelvis Ungarn.  Bæredygtighed og håndværk er også en essentiel del af alle valg for Jesper, og dermed også for de vine som finder vej til vinkortet - et vinkort som altid byder på et udvalg af biodynamisk vine såvel som ’naturvine’.

Jesper har tidligere arbejdet på bl.a. Henne Kirkeby Kro, Clou, og Grønbech & Churchill, og har af flere omgange bidraget til, at en Michelin-stjerne er blevet givet til den restaurant, han var på.

Merete Holst & Dorte Juhl Østergaard, Restauratører på STUDIO

Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard er ejer af LOCA Restauranter som driver restauranterne STUDIO, Almanak og Mission Green i København, varetager forpagtningen af restaurant Almanak i Operaen, og er medejer af Restaurant RADIO på Frederiksberg.

LOCA Restauranter er en del af LOCA Gruppen, hvis grundsten er at skabe og udvikle gastronomisk bæredygtige forretninger. Læs på www.locagruppen.dk

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Læs hele historien her.