Bæredygtig fisk- og skaldyrsaften med Clou og STUD!O

Nyd en 8-retters gourmetmiddag med en hyldest til sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr. To af Københavns dygtigste køkkenchefer - Alan Bates fra toprestauranten STUD!O og Jonathan K. Berntsen fra den ét-stjernede Clou - kombinerer deres fælles kærlighed til det klassiske franske køkken med det bedste fra havet denne aften på STUD!O. En aften i velsmagens tegn, hvor du også får et indblik i, hvordan sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr kan tilberedes til perfektion.

Pris: 1100 kr. + gebyr for 8 retter inkl. kaffe og petit four. Vinmenu kan tilkøbes.

 

Book billet her 

De nuværende Covid-19 restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07.februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge med herinde og på de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.