Creme de la creme de Bourgogne – vin og middag på STUD!O

Kom til en unik aften i nydelsens tegn med topvine fra Bourgogne og en gourmetmiddag på Restaurant STUD!O. Til lejligheden har STUD!O fået lov til at håndplukke nogle fantastiske ældre årgange fra den sagnomspundne producent Bouchard Père & Fils, og du kan blive klogere på duft, smag, terroir og enkeltmarker fra hjertet af Bourgogne. Til vinene sørger køkkenchef Alan Bates for fremragende snacks og champagne, 4 retter og 4 vine (2 hvide og 2 røde) samt kaffe og petit four og Marc de Bourgogne.

Pris: 3500 kr. + gebyr for snacks, 4 retter, kaffe, petit four + vinmenu fra Bouchard

 

Book billet her 

Vi åbner fremtidens bæredygtige kantine


The Standards ejere har i dag offentliggjort branchens måske mest ambitiøse klimamål. Du kan læse meget mere om kantinekonceptet, The Lunchroom, og Meretes overvejelser om at søsætte en ny virksomhed midt i en pandemitid her.