fbpx

Teamet glæder sig til at tage imod jer i Carlsberg Byen

Håndværkerne har arbejdet i døgndrift den sidste måned, men nu er byggestøvet endelig ved at

lægge sig i Carlsberg Byen, hvor STUDIO fra torsdag den 2. december står klar til at byde jer

hjerteligt velkommen.

Køkkenet er installeret, vinkælderen er fyldt til randen, og Christoffer Sørensen og teamet tramper

utålmodigt rundt i boksen som væddeløbsheste inden den store galop. Vores 31-årige køkkenchef,

som Michelin-guiden sidste år gav prisen som årets ’Young Chef’, har stået uden restaurant siden

vi ved årsskiftet forlod The Standard. Nu glæder Christoffer sig til endelig at kunne folde talentet

ud og skabe sin helt egen gastronomiske fortælling i nye og permanente rammer på Ottilia

Jacobsens Plads i Carlsberg Byen. Her har bl.a. kunstneren Frederik Lassen Hesseldahl stået for

udsmykningen af lokalerne, som har et skær af både nordisk og japansk minimalisme og maritim

inspiration over sig.

Køkkenchef uden et køkken”Det har ærligt talt været nogle lange måneder uden et køkken og en restaurant, og teamet og jeg

har virkelig savnet den energi, vi får af at skabe gode oplevelser for glade gæster. Den sidste tid

har vi arbejdet hårdt bag kulisserne for at skabe en menu, som vi mener, tilfører byen noget nyt,

og som peger direkte ind i STUDIO’s gastronomiske DNA,” siger Christoffer, som har holdt knivene

skarpe med deltagelse i flere kokkekonkurrencer. Blandt andet vandt han en overbevisende sejr

ved den nye kokkekonkurrence BMW Masters i september. Christoffer lægger ikke skjul på, at

hans målsætning er at vinde meget mere dansk og international hæder og bringe det nye STUDIO

op i det øverste lag af landets toprestauranter.

”Vi skal kunne måle os med de bedste, og jeg er overbevist om, at vi har holdet til at kunne gøre

det. Og så er det ingen hemmelighed, at jeg rigtig godt kunne tænke mig at skaffe

michelinstjernen tilbage til STUDIO,” siger Christoffer, som imponerede både jer gæster og

anmelderne, da han i maj 2021 tog over som køkkenchef på STUDIO. Det gav sig udslag i mange

dejlige tilbagemeldinger fra gæster, flotte anmeldelser, en Michelin-pris og to nominerede retter

ved Danske Madanmelderes ’Årets Ret’-konkurrence tidligere i år.

Holdet bag STUDIO

Som mange af jer sikkert ved, tilbragte Christoffer ni år i Claus Henriksens køkken på Dragsholm

Slot, inden han kom til STUDIO. Tankegangen omkring lokale råvarer, vilde urter og fermenteringer

fortsætter Christoffer med at forfine til sit helt eget udtryk på STUDIO, hvor det lokale brydes af

inspiration og teknikker fra bl.a. Japan. Åbningsmenuens 13 serveringer er rundet af skånsomt

fanget fisk og skaldyr fra danske og nordiske farvande, så forvent flotte fladfisk, knivmuslinger,

kammuslinger og danske østers – naturligvis krydret med klassiske luksusråvarer som trøfler og

caviar. Samt ikke mindst sæsonens bedste råvarer fra Christoffers gode ven, Lammefjords-ikonet

Søren Wiuff.

I køkkenet flankeres Christoffer som vanligt af souschef Steven Ackermann, og gulvet dirigeres af

Jesper Nielsen og Jacob Lyngse. Alle ansigter, som mange af jer vil huske fra Havnegade.

Vi er spændte og forventningsfulde, og vi er glade for at have et så stærkt hold samlet til åbningen

af STUDIO. Vi glæder os helt enormt til at forkæle jer alle sammen og vise jer, hvad vi har gået og

arbejdet på.

Frederiks Lassen Hesseldahl's spejlmaleri i Carlsberg Byen


Køkkenchef Christoffer Sørensen & restaurantchef Jesper Nielsen


 

De bedste hilsner fra

STUDIO

SE WEEKENDAVISEN

ÅRETS RESTAURANT - MARTIN KONGSTAD


Lige før nytåret udgav Kongstad sin årsliste i Weekendavisen, og måltidet på STUDIO har sat tydelige spor hos den erfarbe anmelder, som skriver: 'Årest mest harmoniske gourmetmiddag fik jeg på STUDIO'


Tusind tak for ordene Martin,
læs eller genlæs artiklen her