Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Alan og teamet har brugt ”ventetiden” på at fintune menuen, men menuen er langt fra det eneste nye, når vi åbner dørene igen. Selve restauranten og den totale STUDIO-oplevelse er nemlig også blevet stillet ind til nye stjernehøjder, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele.

På trods af to lange måneders nedlukning har gryden på alle måder været i kog i STUDIO, og ikke mindst har der været livlig aktivitet i forbindelse med STUDIOs gourmet catering. Vi er taknemmelige og ydmyge over den fantastiske opbakning, vi har modtaget fra både gæster og anmeldere, hvor Berlingske (5*), Børsen (6*) og Euroman i den grad har smidt stjernedrys i vores retning. Responsen har gjort længslen efter at vise, hvad vi ”virkelig” kan endnu større.

Vi har indtil nu haft travlt med at ombooke eksisterende reservationer, men åbner nu op for bookingsystemet igen, så skynd dig ind at booke bord. Vi har på grund af COVID 19 færre pladser, men kan fx tilbyde private dining i The Standards smukke lokaler (skriv til selskaber@thestandardcph.dk for at høre om mulighederne).

 

Fredag og lørdag denne uge kan du fortsat bestille STUDIOs anmelderroste gourmet catering.

 

Velkommen til et helt nyt STUDIO fra 27. maj,

Merete, Dorte & Co på The Standard

Velkommen til et helt nyt STUD!O


Book dit bord her.


STUDIO PRIVATE DINING 


Ønsker I at opleve Studio i private omgivelser, har I mulighed for at gøre dette i The Standard´s gamle Jazz klub, som nu er indrettet som et eksklusivt Private Dining venue. Lokalet ligger i forlængelse af restaurant STUDIO, og her er plads til 60 spisende personer. Lokalet kan dog også indrettes til små intime selskaber alt efter jeres ønsker og behov. Kontakt selskaber@thestandardcph.dk for at høre mere.