STUDIO x Henne Kirkeby Kro

NB: BILLETTERNE TIL STUDIO X HENNE KIRKEBY KRO BLEV REVET VÆK, OG EVENTET ER NU UDSOLGT. VI GLÆDER OS TIL AT SE JER DEN 31. OKTOBER!

Det bliver et glædeligt gensyn mellem venner, når køkkenchef Alan Bates' tidligere kolleger fra tostjernede Henne Kirkeby Kro på den jyske vestkyst, går med i STUDIOs åbne, blåkaklede køkken for én enkelt aften, torsdag den 31. oktober. 

Uden at kalde aftenen for en restaurantudgave af en jam-session, tør vi godt love, at den vil bære præg af et møde mellem nogle særdeles kreative, kulinariske hoveder, der lover en aften fuld af både god mad og god stemning. Spørger man dem selv, hvad man kan forvente af aftenen, lyder svaret: "We can't promise we will be well behaved, but we can promise a fun evening!" 

Program for aftenen: 

Ankomst kl. 18.45 – stående champagne og snacks

Middag kl. 19.00

Pris: 12 serveringer 1800 DKK (Ekskl. drikkevarer, der vælges og bestilles på aftenen)

**NB: På grund af stor efterspørgsel til denne aften, STUDIOs beskedne størrelse, og fordi vi gerne vil kunne have så mange af jer med som muligt, vil I muligvis blive sat ved borde, der er indrettet 'communal style' og som derfor deles med andre gæster – alt afhængigt af størrelsen på dit selskab. Vi dækker også op langs køkkenets bar og dermed foran kokkene, så lad os vide, hvis I foretrækker en af disse pladser.**

For at deltage i aftenen, skal du købe billet, og dem finder du via nedenstående link

- skynd dig, pladsen er begrænset!

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/3721/studio-x-henne-kirkeby-kro

Velkommen til et helt nyt STUD!O

Book dit bord her.

STUDIO PRIVATE DINING 

Ønsker I at opleve Studio i private omgivelser, har I mulighed for at gøre dette i The Standard´s gamle Jazz klub, som nu er indrettet som et eksklusivt Private Dining venue. Lokalet ligger i forlængelse af restaurant STUDIO, og her er plads til 60 spisende personer. Lokalet kan dog også indrettes til små intime selskaber alt efter jeres ønsker og behov. Kontakt selskaber@thestandardcph.dk for at høre mere.