TAK FOR EN FANTASTISK AFTEN!

Et af vores store ønsker med og i The Standard er, at hele huset skal summe af aktiviteter som deler glæden ved mad og samvær året rundt. Vi har derfor også været helt overvældet over den store opbakning der har været til vores forskellige events og arrangementer i løbet af året, og vi vil naturligvis gøre vores absolut bedste for at leve op til tilliden når vi sætter nye og flere ting i The Standard´s Eventkalender.

I sidste uge afholdt vi en uforglemmelig aften hos STUDIO i selskab med Poul Cunningham og Henne Kirkeby kro. Til lyden af 80’ernes musikalske favoritter, var der fra start smil på læberne, høje grin og helhjertede kram, da Alan Bates og hans tidligere kollegaer fra to-stjernede Henne Kirkeby Kro, indtog det åbne køkken hos STUDIO.

"We can't promise we will be well behaved, but we can promise a fun evening!”, lød ordene fra Alan Bates, før aftenen løb af stablen. Og det var præcis hvad det blev – en gavtyvagtig og på alle måder stemningsmættet aften.

Glædelige gensyn blandt gæsterne udløste en gaveregn til Alan Bates og Paul Cunningham – naturligvis i Star Wars-tema, som er de to stjernekokkes fælles ”fandom”, og helt generelt var alle aftenens gæster med til at skabe en helt igennem fantastisk aften på STUDIO, som sent vil blive glemt.

 

STØT VORES FANTASTISKE GRØNTMAND – KØB TOP-RESTAURANTERNES TOP-GRØNSAGER


Læs mere her.