Vi genåbner i maj 

ENDELIG kom de længe ventede gode nyheder. Fra torsdag den 6. maj kan vi atter invitere jer indenfor i vores restauranter, og vi kan allerede nu se, at mange er klar til at komme ud i livet igen.

Der er nemlig travlhed for at få et bord til de første åbningsdage, og vi vil derfor opfordre til ikke at vente alt for længe, hvis I vil sikre jer en plads. Pt. kender vi dog ikke de restriktioner, vi kommer til at åbne under som for eksempel afstandskrav, og dermed ved vi i skrivende stund ej heller, hvor mange borde vi kan have i restauranten, hvad tid vi skal lukke og så fremdeles.

Derfor har vi indtil videre valgt kun at sætte første åbningsdag, nemlig torsdag den 6. maj, på STUDIO og her begrænser vi antallet af reservationer i vores system indtil vi er blevet klogere på restriktionernes omfang.

Book dit bord på Studio her. 

Lad os indhente de forsømte fester sammen

Vi vender snart tilbage med mere nyt om åbningen, men indtil da kan vi fortælle, at Mission Green igen er åben for reservationer til selskaber – og vi stadig har enkelte ledige datoer til selskaber på Almanak, Studio og i vores Private Dining denne sommer. Så hvis I går med planer om at indhente nogle af sidste års forsømte fejringer, så tøv ikke med at skrive til: selskaber@thestandardcph.dk.

Vi garanterer, at vi her i huset vil gøre alt for, at 2021 bliver til den fest, vi alle gik glip af i 2020. Vi arbejder lige nu på en officiel åbningsdag på terrassen med alt, hvad den kan trække af champagne, skaldyr og jazz. Meget mere om det, når vi nærmer os.

Følg med i nyhedsbrevet, hvor I får alle nyheder først – eller på vores hjemmeside og sociale medier.

Vi glæder os umådeligt meget til at se jer i huset igen! 

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.