Swipe ›

At STUDIO we cook modern scandinavian food seen through an international lense. While we are inspired by the possibilities of the local produce of the season, we also let ourselves enrich by new techniques and inspirations from all sorts of tastes and cuisines.

STORIES

Follow the life at STUDIO

SUSTAINABLE GASTRONOMY

At STUDIO, we are driven by a passion to create meaningful gastronomy. We hand-pick our raw materials and carefully select producers who, like us, will make a positive contribution to the world around us. Our goal is to create unforgettable dining experiences with a meaningful imprint - for our guests and the generations after them.

CHRISTOFFER SØRENSEN

Chef Christoffer Sørensen pays homage to the principles of creating great taste out of simplicity and preferably by selecting the close and local. Christoffer has worked 9 years for Claus Henriksen at Dragsholm, in a kitchen that was self-sufficient with pretty much everything you work with in the kitchen: fresh ingredients that were handpicked, harvested or caught right outside the kitchen door. Christoffer especially brings the extremely conscious ingredients choices in his own kitchen at STUDIO, which combines the local and the wild philosophy of modern Nordic cuisine with the cornerstones of French cuisine, and likes to draw inspiration from other cultures and kitchen techniques.

Instagram post 18273882532065062 Min hamrende dygtige makker og souschef @ackermann91 er nomineret til årets souschef! 💪🏻🥳 tak til @dendanskespiseguide for den meget velfortjente nominering #restaurantstudio #partnerincrime
Instagram post 18021864322349039 LOCA Manifesto #1 ⁠
⁠
En ny rapport fra Klimarådet kommer med gode anbefalinger til et mere klimavenligt fødevareforbrug i Danmark, og der er ingen tvivl om, at reduktionspotentialet er stort👏⁠
⁠
Der er først og fremmest en enorm klimagevinst at hente, hvis samtlige danskere begynder at følge de opdaterede kostråd. Hermed ville danskerne kunne spare miljøet for hele 2,6 til 3,9 millioner ton CO2 om året ved at skrue op for grøntsager og bælgfrugter og ned for animalske produkter, lyder konklusionen i den nye rapport ”Klimavenlig mad og forbrugeradfærd” fra Klimarådet. ⁠
En anbefaling fra rapporten lyder på, at regeringen bør bane vejen for en mærkningsordning, som skal bestå af statskontrollerede klimamærker, som skal gøre det lettere for forbrugerne at orientere sig mere klimavenligt. En anden anbefaling er, at staten i samarbejde med regioner og kommuner sætter et mål om at servere klimavenlig mad i de offentlige køkkener baseret på de opdaterede kostråd. ⁠
⁠
Derudover råder de også til at der oprettes en statskontrolleret klimadatabase for fødevarer, som skal gøre det nemmere for forbrugerne at navigere mere klimavenligt, når de handler ♻️⁠
⁠
I LOCA Manifesto punkt 1. MADEN - beskrives det hvordan, vi vil skabe meningsfulde, velsmagende måltider gennem kompromisløs kvalitets og bevidste til – og fravalg. Vi vælger madspild fra og tilvælger lokale råvarer, økologi, dyrevelfærd og bæredygtig fisk. Vi vælger mindre kød, mere grønt og ansvarlige leverandører, der lever op til FN’s verdensmål og de værdier, vi sigter efter. ⁠
⁠
Derfor glæder vi os over de nye anbefalinger, som Klimarådet kommer med i denne klimarapport, der kan gøre det nemmere at leve mere klimavenligt🙏⁠
⁠
Læs hele artiklen fra Fødevarewatch via link in bio.
Instagram post 17875628873626692 Når Corona er fortid, er fremtiden grøn, grønnere og grønnest💚⁠
⁠
Mens vores restauranter er gået i corona-hi,  bruger vi alle kræfter på at skabe en endnu grønnere fremtid for både STUDIO,  almanak og Mission Green♻️⁠
⁠
Og midt imellem flytterod, bæredygtighedsrapporter og nye lokaler til vores restauranter fra The Standard, kom Fødevare Watch forbi og spurgte ind til, hvad det helt nøjagtig er, vi og LOCA Gruppen har gang i.⁠
⁠
Blandt andet mener vi jo, at vi bliver nødt til at opfinde en helt ny madkultur, og alt det og meget mere blev der sat ord på i en artikel, der netop er udkommet.⁠
⁠
Læs meget mere om vores LOCA manifest i den fulde artikel på Fødevare Watch, som du finder via link i bio👉⁠
⁠
⁠
⁠
Artiklen kan alternativt tilgås i sin fulde længde gennem vores hjemmeside: https://studiocph.dk/blog/loca-gruppen-manifest-vise-vejen-mere-baeredygtige-koekkener/
Instagram post 17912934164262155 We end the look back at 2021 with this serving:⁠
⁠
Salted mackerell, confit of cep & chestnut👌⁠
⁠
We are looking forward to see you next year at STUDIO🥂
Instagram post 18271620256018431 SIDSTE CHANCE I DAG: NYTÅRSAFTEN I OPERAHUSET⁠
⁠
Vi åbner Almanak i Operaen til årets sidste aften, hvor Studio-køkkenchef Christoffer Sørensen og Almanak-køkkenchef Christian Hoffmann går sammen om en storslået menu, hvor luksusråvarerne kommer til at smyge sig op ad de bedste europæiske vine.⁠
Det hele tilsat byens bedste udsigt over Københavns fyrværkerihimmel hele aftenen.⁠
⁠
Du kan selvfølgelig få pengene retur, hvis du ender i isolation. Helt konkret betyder det, at vi returnerer billetterne, hvis du eller et fra dit selskab forhindres i at komme pga. en positiv Covid-19 test.⁠
⁠
Derfor har vi nu også fået 10 ledige pladser til årets sidste aften, men I skal være hurtige, for vores deadline for booking er nemlig kl. 17.00 i dag, onsdag d. 29. december!!⁠
⁠
Vi har valgt at holde nytårsmiddagen for kun 40 gæster, så vi har masser af plads i restauranten, men stadig med rig mulighed for at holde en glad og hyggelig aften i de fantastiske omgivelser på toppen af Operahuset. Vi følger naturligvis alle gældende restriktioner, og arrangementet er derfor fremrykket en smule, så vi kl. 23.00 må sige tak for i aften.⁠
⁠
Book bord via. link i bio!