
Jul på STUD!O
Studio’s Gourmet Catering – Special Edition
Sidste gang Studios køkkenchef Alan Bates lavede gourmet catering, blæste han anmelderne bagover og høstede henholdsvis 5 og 6 stjerne i Berlingske og Børsen. Nu gentager han successen i en ”Limited Edition” hen over tre weekender i december. Menuen er i bedste Studio-stil en legende og varm sæsonhilsen til det klassiske franske køkken med et nik over kanalen til Alan Bates’ hjemland. Dele af menuen skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi sørger for at guide dig godt i mål.
Tærte med okse tatar
Parfait af kyllingelever på surdejstoast
Surdejsbrød med hjemmekærnet smør
Krabbe og citrus salat
Confiteret andelår med Alsasisk cassoulet med bacon
Tærte med English Custard dertil iscreme med kanel
700 kr. pr. kuvert.
Menuen skal bestilles dagen før afhentning. Den fås fra 3. december og frem til jul på alle torsdage, fredage og lørdage.
Bestilles på mail studio@thestandardcph.dk
