Jul på STUD!O

 

Studio’s Gourmet Catering – Special Edition

Sidste gang Studios køkkenchef Alan Bates lavede gourmet catering, blæste han anmelderne bagover og høstede henholdsvis 5 og 6 stjerne i Berlingske og Børsen. Nu gentager han successen i en ”Limited Edition” hen over tre weekender i december. Menuen er i bedste Studio-stil en legende og varm sæsonhilsen til det klassiske franske køkken med et nik over kanalen til Alan Bates’ hjemland. Dele af menuen skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi sørger for at guide dig godt i mål.

Tærte med okse tatar

Parfait af kyllingelever på surdejstoast

Surdejsbrød med hjemmekærnet smør

Krabbe og citrus salat

Confiteret andelår med Alsasisk cassoulet med bacon

Tærte med English Custard dertil iscreme med kanel

700 kr. pr. kuvert.

Menuen skal bestilles dagen før afhentning. Den fås fra 3. december og frem til jul på alle torsdage, fredage og lørdage.

Bestilles på mail studio@thestandardcph.dk

 

Vi er super stolte af at kunne præsentere vores nye køkkenchef, Christoffer Sørensen.

Læs mere her.