Jul på STUD!O

Meget er aflyst og ændret i år, men vi ved, at julen kommer. Og her på The Standard vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre julehyggen og den gode mad – inden for corona-trygge rammer selvfølgelig.

Uanset om du gerne vil nyde smagen af jul på restaurant i mindre selskaber eller gourmet catering, har vi skræddersyet forskellige løsninger i håb om, at så mange som muligt kan fylde december med uforglemmelige smagsoplevelser.

 

Studio’s Gourmet Catering – Special Edition

Sidste gang Studios køkkenchef Alan Bates lavede gourmet catering, blæste han anmelderne bagover og høstede henholdsvis 5 og 6 stjerne i Berlingske og Børsen. Nu gentager han successen i en ”Limited Edition” hen over tre weekender i december. Menuen er i bedste Studio-stil en legende og varm sæsonhilsen til det klassiske franske køkken med et nik over kanalen til Alan Bates’ hjemland. Dele af menuen skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi sørger for at guide dig godt i mål.

Tærte med okse tatar

Parfait af kyllingelever på surdejstoast

Surdejsbrød med hjemmekærnet smør

Krabbe og citrus salat

Confiteret andelår med Alsasisk cassoulet med bacon

Tærte med English Custard dertil iscreme med kanel

700 kr. pr. kuvert.

Menuen skal bestilles min. 2 dage før levering. Den fås fra 3. december og frem til jul på alle torsdage, fredage og lørdage.

 

Jul hos os – helt for jer selv

Ønsker I at afholde et lille, lukket arrangement i nogle af byens behageligste lokaler? Så har I mulighed for at leje vores Private Dining-lokale, der ligger på 1. sal i The Standards ikoniske bygning med en fantastisk udsigt over Københavns inderhavn og med en fremragende akustik (lokalet husede engang en berømt jazzklub).

I har også mulighed for eksklusiv brug af Studios eksklusive restaurant til frokost, så I har de stemningsfulde rammer helt for jer selv. Det er meget velegnet til små, intime selskaber på op til 10 personer.

Ring eller skriv direkte til Martin Geersten, Operation Manager på The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dk eller mobil 0045 28 34 56 44

Vi åbner fremtidens bæredygtige kantine


The Standards ejere har i dag offentliggjort branchens måske mest ambitiøse klimamål. Du kan læse meget mere om kantinekonceptet, The Lunchroom, og Meretes overvejelser om at søsætte en ny virksomhed midt i en pandemitid her.