Årets firma julefrokost 2020

På restaurant, i Private Dining eller som gourmet-catering? Det bestemmer I.

Julen er heldigvis kommet for at blive. Også i år, hvor meget ellers er blevet vendt på hovedet eller ligefrem aflyst. Selv om vi ikke må mødes til de store traditionelle julefrokoster med fest til langt ud på natten, må vi stadig nyde et dejligt måltid med hinanden, enten sammen eller virtuelt.

Her på The Standard vil vi gøre vores for at sikre et hyggeligt og selvfølgelig superlækkert julearrangement. Derfor har vi sammensat fire forskellige bud på en velsmagende og corona-tryg julefrokost, så I kan vælge, om den skal afholdes på restaurant, derhjemme eller i vores Private Dining-lokale.

Grib i øvrigt altid gerne fat i os, hvis I har ideer eller behov for andre løsninger.

Gourmet-julemiddag på direktørens regning

Forkæl dine medarbejdere med et gavekort til en fantastisk julemiddag for 1 til 10 personer.  Lad tætte og gode kollegaer få sig én på topgourmet-opleveren på Studio.

I dit fravær sikrer vi, at dine medarbejdere får sig en overdådig oplevelse med en særlig hilsen fra firmaet og med regningen sendt direkte til dig.

 

Topgourmet på Studio

En middag på Studio er kompromisløs velsmag med fransk i bassen, asiatiske overtoner og en gedigen gang rock’n’roll. Giv 1 eller op til 10 medarbejdere en fælles stor oplevelse med gourmet af skarpeste skuffe.

8 unikke serveringer

Studio vinmenu

Vand med eller uden brus

Kaffe med søde sager

1.995 kr.        

 

Normalprisen er 2.195. Tilbuddet gælder fra onsdag 25. november til lørdag 19. december.

Ring eller skriv direkte til Martin Geertsen, Chef for huset The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dk eller mobil 0045 28 34 56 44

Studio’s Gourmet Catering – Special Edition

Sidste gang Studios køkkenchef Alan Bates lavede gourmet catering, blæste han anmelderne bagover og høstede henholdsvis 5 og 6 stjerne i Berlingske og Børsen. Nu gentager han successen i en ”Limited Edition” hen over tre weekender i december. Menuen er i bedste Studio-stil en legende og varm sæsonhilsen til det klassiske franske køkken med et nik over kanalen til Alan Bates’ hjemland. Dele af menuen skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi sørger for at guide dig godt i mål.

Tærte med okse tatar

Parfait af kyllingelever på surdejstoast

Surdejsbrød med hjemmekærnet smør

Krabbe og citrus salat

Confiteret andelår med alsace bacon cassoulet

Tærte med English Custard dertil iscreme med kanel

700 kr. pr. kuvert.

Menuen skal bestilles min. 2 dage før levering. Den fås fra 3. december og frem til jul på alle torsdage, fredage og lørdage.

 

Jul hos os – helt for jer selv  

Ønsker I at afholde et lille, lukket arrangement i nogle af byens behageligste lokaler? Så har I mulighed for at leje vores Private Dining-lokale, der ligger på 1. sal i The Standards ikoniske bygning med en fantastisk udsigt over Københavns inderhavn og med en fremragende akustik (lokalet husede engang en berømt jazzklub).

I har også mulighed for eksklusiv brug af restaurant STUDIO til frokost, så I har de stemningsfulde rammer helt for jer selv. Det er meget velegnet til små, intime selskaber på op til 10 personer.

 

Ring eller skriv direkte til Martin Geertsen, Chef for huset The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dk eller mobil 0045 28 34 56 44

De nuværende Covid-19 restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07.februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge med herinde og på de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.