Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Ni unikke serveringer

DKK 1.500

Vinmenu

DKK 1.200

Juice- og saftmenu

DKK 650

Frokost

Serveres torsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00

Fem unikke serveringer DKK 700

Vinmenu DKK 650

Juice- og saftmenu DKK 500

eller

Ni unikke serveringer DKK 1500

Vinmenu DKK 1200

Juice- og saftmenu DKK 650

Menu

Pighvar og dashi tærte

Gougere med Fyrtårnsost

Pommes Anna med kalve tatar

Chawanmushi & grillet svampe

-

STUDIO's brød

-

Skrei torsk, urter, brunet smør

-

Kalve brisler, kål, lapsang souchong

-

Kalve mørbrad, bitre salater

-

Yuzu-posset & råmælk

-

70% Rugoso chokolade & olivenolie

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu

 

Emrich-Schönleber, Frütau Riesling trocken

Nahe, Tyskland 2017

-

Domaine Zind Humbrecht, Chardonnay Hunawihr

Alsace, Frankrig 2016

-

Wieninger, Pinot Noir Select

Vienna, Østrig 2017

-

Az. Agr. Cigliuti, Barbera d'Alba

Piemonte, Italien 2016

-

Schäfer-Frölich, 'Felseneck' Riesling Spätlese

Nahe, Tyskland 2015

-

Cave de Rasteau, Vin Doux Naturel

Rasteau, Rhone, Frankrig 2014

 

Vinmenu er inklusive affiltreret vand 

 

STØT VORES FANTASTISKE GRØNTMAND – KØB TOP-RESTAURANTERNES TOP-GRØNSAGER


Læs mere her.