fbpx
Dagens fangst, hvid soya & yuzu på Restaurant STUDIO i Carlsberg Byen

STUDIO MENU


Kartofler og rå rejser

Ørred fra Bisserup og rygeost

Bronzefennikel og krabbe

Knoldselleri, fermenteret honning og kantareller

Mandelkartoffel, ristet mandelolie og hyldeblomst

Blomkål, hasselnødder og heltrogn

 

Tørrede tomater og saltet makrel

Vores brød

Gigas østers med dild og kål fra Søren Wiuff

Garnfanget Slethvar

Blæksprutte, ristet kyllingeskind, fermenteret agurker og koriander

Due med blommer og sichuan peber

Valnødder - Gran og kaviar fra Gastro Unica

Resten af Vores brød

 

Chokoladetærte – Tuma yellow 70%

Saltet karamel og yuzu - Ecuador 35%

Trøffel og Republica 70%

Birkebark og rom

Brunet smør og vanilje

1800,-

Vi gør opmærksomme på, at der kan forekomme ændringer i menuen grundet vind & vejr

Vi kan desværre ikke imødekomme alle former for allergener. Kontakt os gerne, hvis i skulle have yderligere spørgsmål

Vinder af årets 'hav' ret

Vi gjorde det!


Vi er glade for at kunne fortælle, at vi vandt ’Hav’-kategorien blandt et stærk felt af velrenomerede restauranter med vores ret med blæksprutte, ristet kyllingeskind, fermenterede agurker og koriander. 


 Har du prøvet retten? Hvis ikke, så kan vi fortælle, at Årets Ret i Hav-kategorien lige nu er at finde på vores menu.