Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Ni unikke serveringer

DKK 1.500

Vinmenu

DKK 1.200

Juice- og saftmenu

DKK 650

Frokost

Serveres torsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00

Fem unikke serveringer DKK 700

Vinmenu DKK 650

Juice- og saftmenu DKK 500

eller

Ni unikke serveringer DKK 1500

Vinmenu DKK 1200

Juice- og saftmenu DKK 650

Menu

Ørrede & dashi tærte

Grillet citron & bønner

Kyllinglever parfait & tyttebær ketchup

Chawanmushi & due bouillon

-

STUDIO's brød servering

-

Pighvar & palmekål 'Bagna Cauda'

-

Græskar raviolo aperto

-

"Hø modnet" Poulet de Bresse

-

Gougere & Fyrtårnsost

-

Blommer & ingefær

-

Råmælk & figner

-

Kaffe/te og petit fours

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu

 

 

Daniel-Etienne Defaix, Chablis Vieilles Vignes

Burgundy, Frankrig 2014

-

Nicolas Joly, Les Vieux Clos

Savenniéres, Frankrig 2014

-

Brendan Tracey, Romorantin

Loire, Frankrig 1998

-

Giulia Negri, La Tartufaia

Barolo, Italien 2015

-

Schlossgut Diel, Riesling Kabinett

Nahe, Tyskland 2014

-

S. Niccolo, Vin Santo del Chianti Classico

Tuscany, Italien 2012

 

Vinmenu er inklusive af filtreret vand