Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Ni unikke serveringer

DKK 1.500

Vinmenu

DKK 1.200

Juice- og saftmenu

DKK 650

Frokost

Serveres torsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00

Fem unikke serveringer DKK 700

Vinmenu DKK 650

Juice- og saftmenu DKK 500

eller

Ni unikke serveringer DKK 1500

Vinmenu DKK 1200

Juice- og saftmenu DKK 650

Menu

(Amuse Bouche)

-

Ørredtærte

Grillet citron og blæksprutte

Kyllinglever-parfait og tyttebærketchup

-

STUDIOs brødservering

-

Majs raviolo aperto

-

Thai pighvar karry

-

Gris og æble

-

Fersken og champagne

-

Hindbærtærte

-

Kaffe/te og petit fours

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu

 

 

Peter Jakob Kühn, 'Quarzit' Riesling

Rheingau, Germany 2016

-

Pra', 'Colle Sant' Antonio' Soave Classico

Soave, Italy 2014

-

Brendan Tracey, 'Romarantin 1991'

VdF Loire, France 1991

-

La Rioja Alta, 'Gran Reserva 904'

Rioja, Spain 2010

-

Pol Roger, 'Demi-Sec Rich'

Champagne, France NV

-

Weingut Pfannebecker, Riesling Auslese

Rheingau, Germany 2016

 

Vinmenu er inklusive af filtreret vand