Aften

Serveres onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Hvis man har noget allergier eller prœferencer, bedes venligst kontakt os på forhånden.

Ni unikke serveringer

DKK 1.300

Vinmenu

DKK 1.000

 

TILFØJELSER

Kaffe eller te

Serveret med sødt

DKK 125

Frokost

Serveres torsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00

Fem unikke serveringer DKK 700

Vinmenu DKK 650

eller

Ni unikke serveringer DKK 1300

Vinmenu DKK 1000

 

TILFØJELSER

Kaffe eller te

Serveret med sødt

DKK 125

Menu

(Amuse Bouche)

-

Ærte- og mynte tærte

Pommes Anna, kalve tatar

Makrel med tomat-gazpacho

-

STUDIOs brødservering

-

Salat med sommergrøntsager

-

Havtaske med sauce vierge

-

Due med løg og solbær, lever parfait med kirsebær ketchup

-

Stikkelsbær 'pavlova'

-

Kirsebær og Kirch

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Wine menu

NV Louis Roederer - Brut Premier

Champagne

-

2016 Liebedich Peter Veyder-Malberg

Wachau, Austria

-

2017 Beaune Premier Cru  Vielles Vignes,

Domaine Bellene, Burgundy,  France

-

2014 Syrah, Paul Lato Matinee

Santa Barbara County, USA

-

2018 Riesling Auslese

"Sankt Georgenberg"  Pfannebecker

Rheinhessen, Germany

-

2010 Sauternes- Barsac, Château Piada

Bordeaux, France

-

The wine menu includes aperitif and water