Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.00 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Otte unikke serveringer

DKK 1.000

Vinmenu

DKK 1.000

 

Menu

Chawanmushi & fyrtårnsost  "Vinder af årets osteret"

Voul-au-vent & kalvebrisler

Moules marinières

Kyllingleverparfait & surdejstoast

Hånddykket kammusling, finger lime & kaviar

Kuller & god sauce

Røget krondyr & 100% kakao fra Friis Holm

Yuzu posset

 

 

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu Studio

1000,-

Bonnaire “Ver Sacrum”, Champagne, Frankrig, NV

Weingut Bernhard Jakoby “Erdener Treppchen”, Mosel, Tyskland, 1982

Domaine Zind Humbrecht “Clos Windsbuhl”,  Hunawihr, Alsace, Frankrig, 2018

Patrick Jasmin, La Giroflarie, Côte Rôtie. Rhône, Frankrig, 2016

Meulenhof, Erdener Treppchen, Spätlese, Mosel, Tyskland, 2002

 

Vinmenu fra den gamle kælder

1500,-

Les Mesnil “Zéro Dosage”, Les Mesnil, Champagne, Frankrig,  2008

Weingut Bernhard Jakoby “Erdener Treppchen”, Mosel, Tyskland, 1976

Woodward Canyon, Washington Estate, USA, 2014

Aurelio Settimo, Rocche dell’annunziata, Barolo, Piemonte, Italien, 2011

Groebe “Westhofener Aulerde”, Auslese, Rheinhessen, Tyskland, 2003

 

Vinmenu er inklusiv filtreret vand

 

De nuværende Covid-19 restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07.februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge med herinde og på de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.