Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Ni unikke serveringer

DKK 1.500

Vinmenu

DKK 1.200

Juice- og saftmenu

DKK 650

Frokost

Serveres torsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00

Fem unikke serveringer DKK 700

Vinmenu DKK 650

Juice- og saftmenu DKK 500

eller

Ni unikke serveringer DKK 1500

Vinmenu DKK 1200

Juice- og saftmenu DKK 650

Menu

Ørred- og dashitærte

62° Østers

Pommes Anna med søpindsvin

Chawanmushi & svampe-consommé

-

STUDIO's brød

-

Kammusling, vinterkål, sort trøffel

-

Havtaske, kokos, kaffirlime

-

Hø-modnet due, bitre salater

-

Yuzu-posset & råmælk

-

70% Rugoso chokolade & ras el hanout

-

Kaffe/te og petit fours

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu

 

Emrich-Schönleber, Frütau Riesling trocken

Nahe, Tyskland 2017

-

Nicolas Joly, Les Vieux Clos, Savennières

Anjou, Frankrig 2014

-

Xavier Gérard, L'Arbuel

Condrieu, Frankrig 2017

-

Az. Agr. Cigliuti, Barbera d'Alba

Piemonte, Italien 2016

-

Schäfer-Frölich, 'Felseneck' Riesling Spätlese

Nahe, Tyskland 2015

-

Cave de Rasteau, Vin Doux Naturel

Rasteau, Rhone, Frankrig 2014

 

Vinmenu er inklusive affiltreret vand