Den lange menu

13 serveringer:

Forspil

6 små serveringer

Menu

Saltet makrel, confiteret karl johan & kastanje

Limfjordshummer, majs & estragon

Torsk med cider sauce & ærter

Æggeblomme kartoffel med ristet hasselnød & confiteret æggeblomme

Glaseret kalvetunge med hamp & solbær

Gulerod med havtorn & saltet karamel

Vilde blåbær, røget vanilje & fermenteret honning

1475,-

 

Den korte (onsdag-torsdag)

8 serveringer - udvalgt af køkkenet 

975 ,-

Obs. Grundet mål om at mindske madspild, skal den korte menu bestilles på forhånd.

 

Den lange vinmenu

NV – Kizan Junmai Ginjō Nama - Japan

2017 – Vincent Girardin” VV” – Auxey-Duresses – Bourgogne – Frankrig

2019 – Jean Stodden "Bland de Noir" – Ahr – Tyskland

2018 – Alexander Bain “Mademoiselle M” – Poilly Fumé – Loire – Frankrig

2019 – Xavier Gérard ”Le Blanchard” – Saint Joseph – Rhône - Frankrig

2016 – Cyprés de Climens – Barsac - Frankrig

2002 – Heyl zu Hernsheim “Nierstein Oelberg” – Rheinhessen – Tyskland

1150,-

 

Den lange nørdede vinmenu 

2019 – Weinberghof Fritch – Materia Prima – Wagram – Østrig

2018 – Domaine Zind Humbrecht "Clos Windsbuhl" – Hunawihr – Alsace – Frankrig

2016 – Domaine FL "Le Parc" – Savennieres – Loire – Frankrig

30 års – Bodegas Tradicion ”Oloroso” – Jerez – Spanien

2018 – Xavier Gérard “Côte-Rôtie – Rhône – Frankrig

2014 – Oremus ”3 Puttonyus” – Tokaji - Ungarn

NV – Yoigokochi ”Nigori Umeshu” - Japan

1650,-

 

Den korte vinmenu

Restaurantchefens udvalgte glas til den korte menu

850,-

Den korte nørdede vinmenu 

Restaurantchefens udvalgte glas til den korte menu

1350,-

 

Kaffe og Sødt 150 ,-

 

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller præferencer, vi skal tage højde for.

Vinmenu er inklusiv filtreret vand

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.