Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Ni unikke serveringer

DKK 1.500

Vinmenu

DKK 1.200

Juice- og saftmenu

DKK 650

Frokost

Serveres torsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00

Fem unikke serveringer DKK 700

Vinmenu DKK 650

Juice- og saftmenu DKK 500

eller

Ni unikke serveringer DKK 1500

Vinmenu DKK 1200

Juice- og saftmenu DKK 650

Menu

Ørrede & dashi tærte

Øster, røget fløde & caviar

Kyllinglever parfait & tyttebær ketchup

Chawanmushi & svampe consommé

-

STUDIO's brød servering

-

Bage kartoffel 'risotto'

-

Havtaske, gulerødder & Jus Gras

-

Krondyr med Friis Holm 100% cacao

-

Yuzu posset & råmælk

-

Bagte æbler & hø is

-

Kaffe/te og petit fours

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu

 

Georg Breur, 'Terra Montosa',

Rheingau, Tyskland 2017

-

Daniel-Etienne Defaix, Chablis

Bourgogne, Frankrig 2012

-

Domaine Gouffier, La Charmée, Mercurey

Bourgogne, Frankrig 2016

-

Michael Bourg, 'les p'tits bouts'

Cornas, Frankrig 2016

-

Schäfer-Frölich, 'Felseneck' Riesling Spätlese

Nahe, Tyskland 2015

-

Château Cru Peyraguey, Sauternes

Bordeaux, Frankrig 2001

 

Vinmenu er inklusive af filtreret vand