Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Ni unikke serveringer

DKK 1.000

Vinmenu

DKK 1.000

Juice- og saftmenu

DKK 650

Menu

Citrussyltet makrel

Grillede ærter

Hummer vol-au-vent

Kyllingleverparfait & surdejstoast

STUDIOs brødservering

Sommersalat

Pighvar, asparges & blåmuslinger

Vibygaard lammeryg “Provençal”

Rabarbertærte

 

 

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu Studio

1000,-

Jacquesson, S.A. Cuvee 742 “extra brut”, Champagne, Frankrig, NV

Frantz Hirtsberger, Grüner Veltliner “Rodes Tor Federspiel”,  Wachau, Austria, 2017

Domaine Leflaive, Bourgogne Blanc, Côte de Beaune, Bourgogne, France, 2017

Domaine de Pegau, Chateauneuf-du-pape, Rhône, France, 2017

Oremus “Tokaji Aszú”, 3 puttonyos, Hungary, 2013

 

Vinmenu fra den gamle kælder

1500,-

Champagne Fleurie, Champagne, Frankrig, 2002

Domaine Trimbach, Riesling “Cuvee Frederic Emilie”, Frankrig, 2011

Antoine Jobard, Meursault “En La Barre”, Bourgogne, Frankrig, 2017

Château Beychevelle, Bordeaux, Frankrig, 2014

Castelnau de Suduiraut, Sauternes, Frankrig, 2010

Vinmenu er inklusive affiltreret vand

 

Alan og teamet har brugt ”ventetiden” på at fintune menuen, men menuen er langt fra det eneste nye, når vi åbner dørene igen. Selve restauranten og den totale STUDIO-oplevelse er nemlig også blevet stillet ind til nye stjernehøjder, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele.

Book dit bord her.

Du har stadig mulighed for at bestille vores Gourmet Catering med hjem – læs mere om menu og afhentning her.