Aften

Åbent onsdag – lørdag fra 18.00 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.

Otte unikke serveringer

DKK 1.000

Vinmenu

DKK 1.000

Juice- og saftmenu

DKK 650

Menu

Gougere & fyrtårnsost

Moules “marinières”

Vol-au-vent med kalvebrisler

Kyllingleverparfait & surdejstoast

Hånddykket kammusling, finger lime & kaviar

Kuller & god sauce

Striploin & sauce bordelaise

Hindbær & rose

 

 

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu Studio

1000,-

Bonnaire “Ver Sacrum”, Champagne, Frankrig, NV

Weingut Bernhard Jakoby “Erdener Treppchen”, Mosel, Tyskland, 1982

Domaine Zind Humbrecht “Clos Windsbuhl”,  Hunawihr, Alsace, Frankrig, 2018

Château de Sales “Héritiers de Lambert”, Pomerol, Bordeaux, Frankrig, 2012

Fritz Haag “Brauneberger Juffer”, Mosel, Tyskland, 2018

 

Vinmenu fra den gamle kælder

1500,-

Andre Clouet “Dream Vintage”, Bouzy, Frankrig, 2011

Weingut Bernhard Jakoby “Erdener Treppchen”, Mosel, Tyskland, 1976

Woodward Canyon, Washington Estate, USA, 2014

Château Branaire-Ducru, Saint Julien, Bordeaux, Frankrig, 2012

Groebe “Kirchspiel”, Rheinhessen, Tyskland, 2008

Vinmenu er inklusiv filtreret vand

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.