Aften

Serveres onsdag – lørdag fra 18.30 - 00.00

Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.

Ni unikke serveringer

DKK 1.300

Vinmenu

DKK 1.000

 

TILFØJELSER

Kaffe eller te

Serveret med sødt

DKK 125

Frokost

Serveres torsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00

Fem unikke serveringer DKK 700

Vinmenu DKK 650

eller

Ni unikke serveringer DKK 1300

Vinmenu DKK 1000

 

TILFØJELSER

Kaffe eller te

Serveret med sødt

DKK 125

Menu

STUDIOs brødservering

Krabbe / Æble / Agurk

Kyllingelever / Modnet balsamico / Radicchio

Asparges / Kimizu / Espelette peber

Kammusling ceviche / Crudites / Citronverbena

Pigvar / Vin Jaune / Broccoli

Lam / Vilde hvidløg / Morkler

Brisler / Valnødder / Kaffe

Rabarber / Mælk / Ingefær

Chokolade / Macademia / Blodappelsin

 

Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres

Vinmenu

NV Leclerc Briant - Brut Réserve

Champagne

-

2017 Grüner Veltliner 'Der Ott' Weingut Bernhard,

Wagram, Østrig

-

2017 Crozes Hermitage Blanc Mule Blanche,

Paul Jaboulet Ainé, Rhone, Frankrig

-

2014 Syrah, Paul Lato Matinee

Santa Barbara County, USA

-

2016 Riesling Auslese

Brauneberger Juffer Sonnenuhr

Fritz Haag, Mosel

-

2017 Mullineux, Straw Wine

Swartland, Sydafrika

-

Vinmenuen inkluderer aperitif og vand