
Aften
Åbent onsdag – lørdag fra 18.00 - 00.00
Vores menu skifter med sæsonerne, så det altid er de bedst mulige råvarer, der lander på tallerkenen.
Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller prœferencer, vi skal tage højde for.
Otte unikke serveringer
DKK 1.000
Vinmenu
DKK 1.000
Menu
Chawanmushi & fyrtårnsost "Vinder af årets osteret"
Voul-au-vent & kalvebrisler
Moules marinières
Kyllingleverparfait & surdejstoast
Hånddykket kammusling, finger lime & kaviar
Kuller & god sauce
Røget krondyr & 100% kakao fra Friis Holm
Yuzu posset
Vi gør opmærksom på, at menuen løbende kan ændres
Vinmenu Studio
1000,-
Bonnaire “Ver Sacrum”, Champagne, Frankrig, NV
Weingut Bernhard Jakoby “Erdener Treppchen”, Mosel, Tyskland, 1982
Domaine Zind Humbrecht “Clos Windsbuhl”, Hunawihr, Alsace, Frankrig, 2018
Patrick Jasmin, La Giroflarie, Côte Rôtie. Rhône, Frankrig, 2016
Meulenhof, Erdener Treppchen, Spätlese, Mosel, Tyskland, 2002
Vinmenu fra den gamle kælder
1500,-
Vinmenu er inklusiv filtreret vand
