Den lange menu

13 serveringer:

Forspil

6 små serveringer

Menu

Danske tomater & ørred

Limfjordshummer & røde bær

Pighvar med cider sauce & ærter

Æggeblomme kartoffel med ristet hasselnød & confiteret æggeblomme

Glaseret kalvetunge med hamp, hyldeblomst & røget marv

Gulerod med havtorn & saltet karamel

Vilde blåbær, røget vanilje & fermenteret honning

1350,-

 

Den korte (onsdag-torsdag)

8 serveringer - udvalgt af køkkenet 

850 ,-

Obs. Grundet mål om at mindske madspild, skal den korte menu bestilles på forhånd.

 

Den lange vinmenu

2020 – Fillaboa ”Albariño” – Rías Baixas – Spanien

2019 – Jean Stodden “Blanc de Noir – Spätburgunder” – Ahr – Tyskland

2011 – Heyl zu Hernsheim “Brudersberg” – Spätlese Trocken – Rheinhessen – Tyskland

2018 – Alexander Bain “Mademoiselle M” – Poilly Fumé – Loire – Frankrig

2017 – Patrick Jasmin “La Giroflarie” – Côte-Rôtie – Rhône - Frankrig

2016 – Cyprés de Climens – Barsac - Frankrig

NV – Yoigokochi ”Nigori Umeshu” - Japan

1150,-

 

Den lange nørdede vinmenu 

2017 – Bodegas del Palacio de Fefiñanes ”Albariño” – Rías Baixas – Spanien

2016 – Famille Fournier Longchamps “Le Parc” – Savenniéres – Loire  - Frankrig

1982 – Weingut Bernhard Jakoby  ”Erdner Treppchen” – Mosel - Tyskland

30 års – Bodegas Tradicion ”Oloroso” – Jerez – Spanien

2018 – Xavier Gérard “Côte-Rôtie – Rhône – Frankrig

2014 – Oremus ”3 Puttonyus” – Tokaji - Ungarn

2002 – Heyl zu Hernsheim “Nierstein Oelberg” – Rheinhessen – Tyskland

 

1650,-

 

Den korte vinmenu

Restaurantchefens udvalgte glas til den korte menu

850,-

Den korte nørdede vinmenu 

Restaurantchefens udvalgte glas til den korte menu

1350,-

 

Kaffe og Sødt 150 ,-

 

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller præferencer, vi skal tage højde for.

Vinmenu er inklusiv filtreret vand

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.