Den lange

13 serveringer:

Forspil

6 små serveringer

Menu

Danske tomater & ørred

Limfjordshummer & røde bær

Rødtunge med muslinge sauce & ærter

Æggeblomme kartoffel med ristet hasselnød & confiteret æggeblomme

Svinebryst med nye løg & hvidløg

Gran og honning, syre & fåreyoghurt

Grønne jordbær & vanilje

1350,-

 

Den korte (onsdag-torsdag)

8 serveringer - udvalgt af køkkenet 

850 ,-

 

 

Vinmenu

Den lange:

Vinmenu: 1150,-

2020 – Fillaboa ”Albariño” – Rías Baixas – Spanien

2019 – Jean Stodden “Blanc de Noir – Spätburgunder” – Ahr – Tyskland

2011 – Heyl zu Hernsheim “Brudersberg” – Spätlese Trocken – Rheinhessen – Tyskland

2018 – Alexander Bain “Mademoiselle M” – Poilly Fumé – Loire – Frankrig

2013 – Joseph Phelps “Freestone Vineyards” – Sonoma Coast – USA

2010 – Domaine des Baumard “Clos de Sainte Catherine” – Coteaux du Layon – Loire – Frankrig

2002 – Meulenhof “Erdener Treppchen” – Spätlese – Mosel – Tyskland

 

 

Vin fra den gamle kælder: 1650,-

 

 

2017 – Bodegas del Palacio de Fefiñanes ”Albariño” – Rías Baixas – Spanien

2016 – Famille Fournier Longchamps “Le Parc” – Savenniéres – Loire  - Frankrig

2003 – Weingut St. Antony – Niersteiner Orbel – Rhein – Tyskland

30 års – Bodegas Tradicion ”Oloroso” – Jerez – Spanien

2017 – Good Fellow “Heritage No 9” – Oregon – USA

2010 – Domaine des Baumard ”Quarts de Chaume” – Coteaux du Layon – Loire – Frankrig

2002 – Heyl zu Hernsheim “Nierstein Oelberg” – Rheinhessen – Tyskland

 

 

Kaffe og Sødt 150 ,-

 

Den korte:

Vinmenu: 850,-

Vin fra den gamle kælder: 1350,-

 

Kaffe og Sødt 150 ,-

 

Venligst kontakt os på forhånd, hvis der er nogle allergier eller præferencer, vi skal tage højde for.

Vinmenu er inklusiv filtreret vand

 

Vi er super stolte af at kunne præsentere vores nye køkkenchef, Christoffer Sørensen.

Læs mere her.