STUD!O MENU

Østers & perler

Hamachi, forårsplanter, fermenteret agurk & strandkarse

Blæksprutte, løg, kyllingeskind & hyldeblomst

Danske tomater med makrel & geranium

Asparges fra Søren Wiuff, daggammelt brød & muslinge sauce

Dagens fangst med hvid soya & rogn

Havkat, miso & ramsløg

Gran, honning, ymer & syre

Gedemælk, valnødder, Shiso & rabarber

 1200 ,-

 

Vi kan desværre ikke imødekomme alle former for allergener, kontakt os gerne, hvis i skulle have yderligere spørgsmål

 

 

VIN MENU 1200 ,-

NV – Lelarge Pugeot ”Tradition ” – 1cru. Vrigny – Champagne – Frankrig

2007 – Heyl Zu Herrnsheim ”Brudersberg” – Rheinhessen - Tyskland

2018 – Domaine Lamblin & Fils ”1 cru.Vaillon” – Chablis – Bourgogne - Frankrig

2018 – Domaine Zind Humbrecht "Turckheim" – Alsace – Frankrig

2017 – Decelle & Fils "Les Planchots" – Savigny Les Beaune – Bourgogne - Frankrig

2009 – Moulin Touchais – Coteaux du Layon – Loire - Frankrig

NV – Freimeister Kollektiv – Speckbirne - Mostviertel - Østrig

 

VIN MENU 1800 ,-

NV – Lelarge Pugeot ”Tradition ” – 1cru. Vrigny – Champagne – Frankrig

2012 – S.A. Prüm – Wehlen Sonnenuhr “Grosse Lage” – Mosel - Tyskland

2018 – Domaine Decelle & Fils ”Les Vireuils” – Meursault – Bourgogne - Frankrig

2001 – Domaine Zind Humbrecht “Pinot Gris – Rangen de Thann , Clos Saint Urbain ” – Alsace – Frankrig

2017 – Domaine des Beaumont – “1cru. Les Millandes - Morey St Denis – Bourgogne - Frankrig

1997– Moulin Touchais – Coteaux du Layon – Loire - Frankrig

NV – Mori No Kura “Shiso Umeshu” - Japan

 

JUICE MENU 650 ,

 

 

 

 

 

Studio indtager Det Japanske Tårn i Tivoli


Fra den 20. april til den 27. juni popper teamet fra Studio op i Det Japanske Tårn i Tivoli.

Læs mere her.