fbpx

ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022

The Standard bliver til LOCA Restauranter

For et par uger siden kunne vi endelig løfte sløret for vores nye LOCA Manifesto og fremtidsplanerne for vores restauranter.  

Første del af planen er, at Almanak, Mission Green og nu også Studio fra den 1. januar 2022 rykker ud af The Standard i Havnegade – og derfor ryster vi det gamle navn af os og bliver til LOCA Restauranter. 

Læs mere om vores nye rejse her.

Fra det nye år vil vores nyhedsbrev derfor have LOCA Restauranter som afsender.

Vi håber, at I vil følge med!

Glædelig jul – og tak for lån af den smukke gamle toldbygning

Så er julefreden efterhånden ved at sænke sig over det ganske land, og for alle os i LOCA Restauranter bliver juleferien lidt længere end først planlagt. På baggrund af de nye restriktioner, som trådte i kraft i søndags, har vi valgt også at sende STUDIO på en forlænget juleferie, inden vi åbner restauranten på en ny adresse i det nye år.

Dermed har både Almanak og Studio haft sidste åbningsdag i Havnegade. Efter fem skønne år siger vi tak for lån af Inderhavnens smukke toldbygning og afleverer alle nøglerne tilbage ved årets udgang.

Efter nytår åbner Almanak op igen som planlagt. Nemlig i Operaen den 18. januar 2022, hvor vi åbner med fuldt frokost- og aftenkort fra tirsdag til lørdag. Restauranten vil fra denne dato være åben for alle, uanset om man har lyst til at kombinere oplevelsen med en opera eller ej.

STUDIO åbner ligeledes op med alt det – og alle dem – I kender. Det bliver dog i helt nye omgivelser, som vi glæder os til at fortælle jer meget mere om.  Mens vi holder spændingen med tid og sted lidt endnu, kan vi dog allerede nu sige, at vi gør os umage ned i mindste detalje. Vi vil derfor også skulle bruge noget af vinteren på at komme helt i mål, inden vi kan slå dørene op. Vi holder jer opdateret, og vi glæder os!

Der er dog én sidste mulighed for at få en bid af både Almanak og Studio, inden 2021 rinder ud. De to restauranters køkkenchefer har nemlig sat hinanden stævne til den helt store nytårsmiddag i Operaen. Læs mere herunder.

Nytårsfest i Operaen

Vi åbner Almanak i Operaen til årets sidste fest, hvor Studio-køkkenchef Christoffer Sørensen og Almanak-køkkenchef Christian Hoffmann går sammen om en storslået menu, hvor luksusråvarerne kommer til at smyge sig op ad de bedste europæiske vine. Se menu og vine her.

Vi følger naturligvis alle gældende restriktioner, og arrangementet er derfor fremrykket en smule, så vi kan nyde hele den planlagte middag og aften, inden vi kl. 23.00 må sige tak for i aften.

Mangler du den sidste julegave - gavekort til Almanak i Operaen

Vi åbner for bordbestillinger den 24. december – så hvis du endnu ikke har fundet julegaven, kunne en middag i Operaens spektakulære rammer være en oplagt gaveidé. Du kan nemt og enkelt købe gavekort til Almanak i Operaen online her, og du sparer dermed dig selv for en tur ud i julehandlens trængsel og alarm.

Vi åbner igen den 18. januar med fuldt frokost- og aftenkort for alle – man behøver ikke billet til en forestilling for at nyde en frokost eller middag på Almanak i Operaen.

Ellers har vi kun tilbage – fra alle os til alle jer – at ønske rigtig glædelig jul.

 Kærlig hilsen

Merete, Dorte – og alle på The Standard/LOCA Restauranter

 

SE WEEKENDAVISEN

ÅRETS RESTAURANT - MARTIN KONGSTAD


Lige før nytåret udgav Kongstad sin årsliste i Weekendavisen, og måltidet på STUDIO har sat tydelige spor hos den erfarbe anmelder, som skriver: 'Årest mest harmoniske gourmetmiddag fik jeg på STUDIO'


Tusind tak for ordene Martin,
læs eller genlæs artiklen her