fbpx

Da vi i år ansatte Christoffer Sørensen til at stå i spidsen for STUDIO, følte vi os meget sikre på, at vi havde sikret os fremtidens mand som køkkenchef. Den fornemmelse fik vi endnu engang bekræftet, da Christoffer ved gårsdagens uddeling af nordiske michelinstjerner i Stavanger modtog Michelins ’Young Chef Award’.

I deres egen pressemeddelelse skriver Michelin, at prisen uddeles til 30-årige Christoffer Sørensen ”som en anerkendelse af den modenhed, han præsterer i et raffineret og overdådigt køkken, der imponerer Michelins inspektører.”

Vi er enormt stolte af det niveau og den usvigelige sikkerhed, Christoffer og holdet har vist, siden han trådte til som køkkenchef på STUDIO for bare fire måneder siden. Og vi er ikke mindst stolte af, at hans elegante stil allerede har vakt så stor genlyd hos guidens erfarne inspektører.

På Facebook sætter Christoffer selv et par ord på, hvordan det føles at få så væsentlig en anerkendelse fra verdens mest toneangivende restaurantguide.

”Uden ord, stolt og taknemmelig! Tusinde mange tak til guide Michelin for Young Chef Award 2021. Det er den største anerkendelse, jeg har oplevet, og et enormt stort skulderklap.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen igen. Et lige så stort tak skal der lyde til hele det lille hold på STUDIO. Uden jer var det her aldrig sket. Vi har godt nok givet den gas fra start af, og vi er jo næsten først lige begyndt. Det er så enormt sejt gået af jer alle sammen! Wauw!”

STUDIOs rejse med Christoffer ved roret er først lige begyndt, men vi er nu igen blevet bekræftet i, at vi er på rette kurs, og vi er meget spændte på, hvor turen vil føre os hen i de kommende år.

Vi er også stolte over at kunne fortælle, at det fortsat går godt i stueetagen på The Standard, hvor Christian Hoffmann og holdet på Almanak igen i år holder fast i deres Michelin Plate og plads i guiden.

Det samme gør sig gældende for RADIO på Frederiksberg, hvor vores nye køkkenchef Patrick Godborg på flotteste vis har formået at løftet arven og give ny vitalitet til køkkenet på vores nylige 10-årsfødselar.

Vi har så meget, vi gerne vil vise jer, og vi glæder os derfor allerede til flere besøg fra både Michelin-guiden og fra nye og trofaste gæster.

SE WEEKENDAVISEN

ÅRETS RESTAURANT - MARTIN KONGSTAD


Lige før nytåret udgav Kongstad sin årsliste i Weekendavisen, og måltidet på STUDIO har sat tydelige spor hos den erfarbe anmelder, som skriver: 'Årest mest harmoniske gourmetmiddag fik jeg på STUDIO'


Tusind tak for ordene Martin,
læs eller genlæs artiklen her