fbpx

Islandsk stjernekok gæster Studio i Tivoli

Oplev en særlig nationaldagsmenu fra to stjernekokke

I anledning af Islands nationaldag den 17. juni, er der mulighed for at opleve en enestående islandsk spiseoplevelse i Tivoli. Islands største kokkenavn, Gunnar Gislason, har slået sig sammen med vinderen af Michelin guidens Young Chef Award, vores egen Christoffer Sørensen fra Studio, for sammen at skabe dansk/islandsk magi på tallerkenerne.

Denne aften vil Gunnar Gíslason og Studio-køkkenchef Christoffer Sørensen stå for en 10-retters menu, hvor smagen af dansk sommer møder islandske råvarer som søl-tang, nordatlantisk torsk og islandsk wasabi dyrket med geotermisk energi. Gunnar Gíslason medbringer blandt andet en helt unik dessert baseret på islandsk kålrabi, smagssat med geotermisk dyrket islandsk wasabi og morgenfruer.

 

Restaurant Dill x Studio

Gíslason åbnede i 2009 restauranten Dill, som hurtigt blev kendt for dens nynordiske fokus på islandske råvarer og tilberedningsteknikker. Senere rykkede Gíslason til New York, hvor han i 2016 sikrede en michelinstjerne til Claus Meyers michelinrestaurant Agern, blot syv måneder efter åbningen. Allerede året efter vendte Gíslason hjem til fødeøen og køkkenet på Dill, som samme år modtog Islands første michelinstjerne.

Det er altså en mand med meritterne i orden, som denne aften gæster Studio i Det Japanske Tårn i Tivoli, hvor Studio har pop-up frem til den 25. juni. Christoffer Sørensen glæder sig enormt til at tage imod sin islandske kollega og blive klogere på både ham og de unikke råvarer, Gíslason har pakket med i tasken til denne særlige aften.

 

Menuen købes på forhånd og der er et begrænset antal billetter. Køb billet til den unikke dansk/islandske madoplevelse her.

 

Menu d. 17. juni

Gigas-østers med perler - Studio

Friske grøntsager, fermenteret kål, tindur-ost - Dill

Blæksprutte med bagte løg - Studio

Byg, saltbagte rodfrugter, søl, svampe - Dill

Dagens fangst med grøntsagsfrikassé - Studio

Torsk serveret på to måder - Dill

Blå havkat med asparges fra Søren Wiuff - Studio

Kålrabi, wasabi, fløjlsblomst - Dill

Jordbær, vanilje, hyben - Studio

Søde fristelser til kaffen – Studio/Dill

Menuen koster 2500 kr. og prisen inkluderer 10 serveringer, vinmenu samt kaffe og sødt.

 

Har du lyst til at komme forbi en anden dag?

Vær opmærksom på, at sidste chance for at opleve STUDIO i Tivoli, er den 25 juni.

Du kan læse meget mere om denne spiseoplevelse, samt reserverer bord lige her.

SOL OVER GUDHJEM 2024

SOL OVER GUDHJEM 2024


Christoffer er en af fire kokke udvalgt til at konkurrere i Danmarks største kokkekonkurrence "Sol over Gudhjem", som finder sted den 22. juni.