fbpx

Studio indtager Det Japanske Tårn i Tivoli

Fra den 20. april til den 27. juni popper teamet fra Studio op i Det Japanske Tårn i Tivoli. Dermed fortsætter Studio den perlerække af gastronomiske oplevelser i Tivolis Japanske Tårn, som sidste forår og sommer blev indledt af vores kollegaer fra Koks og AOC. Vi er stolte over at blive udvalgt til at føre traditionen videre, og vi glæder os helt enormt til at tage imod kendte og nye ansigter på vores midlertidige ’sommerresidens’ midt i Tivolis gamle og altid stemningsfulde have.

Studio har været midlertidigt lukket siden nytår, mens vi leder efter en ny placering, hvor vi kan folde os helt ud igen. Det betyder dog ikke, at køkkenet har ligget på den lade side. I forberedelserne til menuen i Tivoli er en lang række nye retter blevet udviklet, og i sidste uge var Christoffer Sørensen en tur i Baskerlandet for at lære fra sig og samle inspiration.

I kan forvente en gennemført gastronomisk oplevelse på vanligt højt Studio-niveau, når vi sætter fra land i Det Japanske Tårn. Bæredygtighed og balance bliver nøgleordene for menuen, hvor vi vil have stort fokus på at vise diversiteten i de danske farvande, både i form af skånsomt fanget fisk, sæsonens sidste østers, blæksprutter og tang. Samtidig glæder vi os helt vildt til at få fingrene i forårets spæde, grønne og sprøde råvarer, som kommer til at sætte et tydeligt præg på menuen – for eksempel i form af ramsløg, rabarber, asparges, skovmærke og sæsonens flotte fladfisk.

Christoffer Sørensen har i øvrigt netop fået to retter nomineret til ’Årets Ret’ – dansk gastronomis svar på Oscar-uddelingen, hvor Foreningen af Danske Madanmeldere kårer årets bedste retter blandt et nomineret felt fra den øverste liga i dansk gastronomi. Og så er vores dygtige souschef Steven Ackermann også nomineret ved konkurrencen ’Årets Souschef’ i Den Danske Spiseguide til maj.

Det er altså et brandvarmt Studio-team, som fra den 20.april indtager Det Japanske Tårn – og vi ville blive så glade, hvis I kommer forbi og hilser på os. Vi lover, at det bliver turen værd – I bestemmer selv, om I vil en tur i rutsjebanerne før eller efter middagen.

Vi gør opmærksom på: 

At der ved alle reservationer skal forudbetales for menuen, og at indgangen til Tivoli ikke er inkluderet.

Menuen består af 9 serveringer til 1.200 kr. pr. person.

BOOK DIT BORD HER. 

 

 

SE WEEKENDAVISEN

ÅRETS RESTAURANT - MARTIN KONGSTAD


Lige før nytåret udgav Kongstad sin årsliste i Weekendavisen, og måltidet på STUDIO har sat tydelige spor hos den erfarbe anmelder, som skriver: 'Årest mest harmoniske gourmetmiddag fik jeg på STUDIO'


Tusind tak for ordene Martin,
læs eller genlæs artiklen her