fbpx

Vi genåbner STUDIO ved Carlsberg Byens kilde

ENDELIG kan vi løfte sløret. STUDIO til efteråret åbner i helt nye lokaler på Ottilia Jacobsens Plads i Carlsberg Byen . Vi glæder os!

Vi har siden årsskiftet været på jagt efter nye rammer, der kunne matche den ikoniske gamle toldbygning bygning ved havnefronten – Og nu har vi endelig nedlagt byttet– og det bliver et særdeles spektakulært trofæ: I Carlsberg Byen får STUDIO nemlig til huse på Ottilia Jacobsens Plads, som er stedet, hvor den oprindelige kilde til Carlsbergs rene vand havde sit udspring. Vi glæder os helt vildt til at kunne invitere jer indenfor.

Michelin-guidens unge yndling bliver køkkenchef og medejer

STUDIO får en drømmeplacering, mens Carlsberg Byen får en højgastronomisk tilføjelse til den skarpe gastronomiske profil, som allerede nu kendetegner den nye bydel.

Også i Carlsberg Byen ser de frem til åbningen: ”STUDIO er præcis den type restaurant, vi drømmer om at have i Carlsberg Byen. Konceptet passer utroligt godt ind i den historie, der den dag i dag stadig mærkes på den gamle bryggerigrund. Samtidig er STUDIO en utrolig flot tilføjelse til den gastronomiske scene, der allerede er i det nye bykvarter. Derfor er vi selvsagt enormt begejstrede for, at valget er faldet på netop Carlsberg Byen, og vi glæder os til at byde velkommen til både STUDIO og deres mange gæster,” siger adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

31-årige Christoffer Sørensen, som har tegnet STUDIOs gastronomiske linje siden maj 2021, bliver manden, der skal gøre STUDIO 2.0 til Carlsberg Byens kulinariske fyrtårn. Forventningerne til Christoffer Sørensen er store – og med rette: Efter at have indtaget køkkenchefposten på STUDIO med begejstrede anmeldelser til følge modtog han sidste år både Michelin-guidens ’Young Chef Award’ og White Guides pris som ’Årets Unge Kokketalent’. Desuden har Foreningen af Danske Madanmeldere nomineret hele to af Christoffer Sørensens retter til ’Årets Ret’-konkurrencen, som finder sted sidst i denne måned, hvor skal dyste mod bl.a. Noma og Geranium.

Gulvet dirigeres fortsat af den erfarne restaurantchef Jesper Nielsen (tidl. The Paul og Henne Kirkeby Kro), som flankeres af Jacob Lyngse.

STUDIO genåbner i Carlsberg Byen og du kan sikre dig et bord allerede nu.

Bæredygtighed hele vejen rundt

Christoffer Sørensen er i dag medejer af STUDIO i partnerskab med Merete Holst og Dorte Østergaard, som sammen ejer LOCA Gruppen. LOCA driver også restauranterne Almanak i Operaen, RADIO på Frederiksberg, Mission Green  og barsler dertil med flere nye restaurantåbninger i de kommende måneder. Dette skal vi naturligvis nok holde jer opdaterede på.

LOCA Gruppens vision er at sætte nye standarder for bæredygtig gastronomi, og fundamentet for STUDIO og gruppens øvrige restauranter er en 360-graders-tilgang til bæredygtighed. Bæredygtighed gælder ikke kun råvarerne på tallerkenen, men i særdeleshed også de mennesker, der sikrer gæsterne mindeværdige oplevelser aften efter aften. For at sikre dette har vi i LOCA Gruppen udarbejdet en fyldelstgørende bæredygtighedsrapport. Vi mener nemlig at ordentlige arbejdsforhold, ligestilling og uddannelse også skal være en selvfølge i restaurationsbrancen.

Vi glæder os helt vildt til at vise jer det nye STUDIO i Carlsberg Byen

// Mange hilsner Christoffer, Merete, Dorte & resten af Team Studio

SOL OVER GUDHJEM 2024

SOL OVER GUDHJEM 2024


Christoffer er en af fire kokke udvalgt til at konkurrere i Danmarks største kokkekonkurrence "Sol over Gudhjem", som finder sted den 22. juni.