STUDIO NYTÅR

Nytåret er årets fest, og i år tilbyder STUDIO en unik mulighed for at arrangere en uforglemmelig aften for ca. 20 personer i The Standard Private Dining.

Vi sætter lokalet op til en privat nytårsfest i eksklusive omgivelser, og forkæler jer med STUDIOs nytårsmenu – alt imens I nyder Københavns måske bedste udsigt til fyrværkeriet over inderhavnen.

Aftenens program: TO BE ANNOUNCED

Vi dekorerer lokalet smagsfyldt til lejligheden, og laver bordopstilling efter ønske. Der vil være mulighed for musik i lokalet, og sammensætter gerne playlister. Ønsker I anden form for musik, er vi gerne behjælpelig med dette

Ring eller skriv direkte til vores Arrangements ansvarlige, Michael Hansen, for yderligere oplysninger på mih@thestandardcph.dk eller mobil +45 2834 5644

Alan og teamet har brugt ”ventetiden” på at fintune menuen, men menuen er langt fra det eneste nye, når vi åbner dørene igen. Selve restauranten og den totale STUDIO-oplevelse er nemlig også blevet stillet ind til nye stjernehøjder, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele.

Book dit bord her.

Du har stadig mulighed for at bestille vores Gourmet Catering med hjem – læs mere om menu og afhentning her.