STUDIO NYTÅR

Nytåret er årets fest, og i år tilbyder STUDIO en unik mulighed for at arrangere en uforglemmelig aften for ca. 20 personer i The Standard Private Dining.

Vi sætter lokalet op til en privat nytårsfest i eksklusive omgivelser, og forkæler jer med STUDIOs nytårsmenu – alt imens I nyder Københavns måske bedste udsigt til fyrværkeriet over inderhavnen.

Aftenens program: TO BE ANNOUNCED

Vi dekorerer lokalet smagsfyldt til lejligheden, og laver bordopstilling efter ønske. Der vil være mulighed for musik i lokalet, og sammensætter gerne playlister. Ønsker I anden form for musik, er vi gerne behjælpelig med dette

Ring eller skriv direkte til vores Arrangements ansvarlige, Michael Hansen, for yderligere oplysninger på mih@thestandardcph.dk eller mobil +45 2834 5644

Velkommen til et helt nyt STUD!O


Book dit bord her.


STUDIO PRIVATE DINING 


Ønsker I at opleve Studio i private omgivelser, har I mulighed for at gøre dette i The Standard´s gamle Jazz klub, som nu er indrettet som et eksklusivt Private Dining venue. Lokalet ligger i forlængelse af restaurant STUDIO, og her er plads til 60 spisende personer. Lokalet kan dog også indrettes til små intime selskaber alt efter jeres ønsker og behov. Kontakt selskaber@thestandardcph.dk for at høre mere.