Swipe ›

Køkkenchefen i hans nye omgivelser i Carlsberg Byen hvor der serveres moderne præget nordisk køkken med et moderne

KØKKENCHEF

CHRISTOFFER SØRENSEN

Køkkenchef Christoffer Sørensen skaber på STUDIO stor velsmag med udpræget brug af vilde, lokale og skånsomt fangede råvarer. Ni år i køkkenet på Dragsholm Slot har givet Christoffer en stor forståelse for det vilde, syltede og fermenterede. På STUDIO hviler denne erfaring og det moderne nordiske køkkens filosofi på franske grundpiller og inspiration fra både nær og fjern.

BÆREDYGTIG GASTRONOMI

På STUDIO mener vi, at gastronomi skal give mening. Derfor håndplukker vi vores råvarer og udvælger nøje de leverandører, der deler vores ønske om at bidrage positivt til verden omkring os. Vi vil vise, at gastronomiske oplevelser på højeste niveau sagtens kan forenes med bæredygtig omtanke og socialt ansvar – både når det gælder mad og mennesker.

NORDISK GASTRONOMI

På STUDIO laver vi moderne nordisk mad med fransk fundament og udsyn til verden. Vi henter stor inspiration i de muligheder, som den danske sæsons lokale råvarer giver os, men vi lader også gerne menuen farve af spændende smage, indtryk og teknikker fra andre dele af den gastronomiske verden.

VORES VINE

Hos os er vinkortet bygget op omkring specielt udvalgte vine. Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det betyder dog ikke, at vi ikke har pyntet vinkortet med nogle af de mest anerkendte vinehuse.

Instagram post 17936625866816897 Endelig – Vi har altid vidst han er blandt Danmarks bedste, men måske derfor er det SÅ dejligt når andre også ser det. Vores restaurantchef, Jesper Nielsen, er nemlig  blevet nomineret til 'Årets Sommelier 2024' af Den Danske Spiseguide.  Jesper arbejder primært ud fra to vinmenuer. Den ene bevæger sig i en mindre klassisk retning, hvor mindre producenter, utraditionelle druer og dyrkningsmetoder, og af og til endda lidt dansk vin, finder vej. På den anden menu går Jesper klassisk til værks, hvor det er det kendte, men også her stilles der oftest størst krav til kvaliteten. 
Når de helt perfekte flasker sættes til menuen får Christoffer og Jesper maden og vinen til at gå op i en højere enhed så englene synger – og beviser at lykke rent faktisk kan købes for penge :) 
Kære Jesper, stort tillykke – og TAK for dig. Kærlig hilsen alle omkring dig.
Instagram post 18099228178393153 Sheep yoghurt - Celery - Garden sorrel
Instagram post 17965895705709799 Danish squid - preserved mushrooms - truffles - seaweed
Instagram post 17872592406014102 JORDENS ÆBLER  TIGERKARTOFLER MED RÅ REJER OG RØGET CREME FRAICHE  HEIDEROT MED WASABI OG ØRREDROGN  ÆGGEBLOMME KARTOFFEL MED MISO PÅ RISTEDE GRÆSKARKERNER  BALLERINA MED VINTERTRØFFEL  MANDELKARTOFLER MED RISTET MANDLER OG SYLTET BRONZEFENNIKEL  HAMLET MED STENBIDERROGN, VANILJE OG DAGGAMMELT BRØD  SALTET JOMFRUHUMMER MED JORDSKOKKER, PÆRE OG PEBERROD  VORES BRØD  RØMØ ØSTERS MED DILD, BLÅMUSLINGER OG KÅL FRA SØREN WIUFF  HELLEFLYNDER MED CHAMPAGNE, HELTROGN OG FERMENTERET ASPARGES  BLÆKSPRUTTE, KYLLING SKIND, HENGEMTE SVAMPE OG TANG  DÅDYR FRA SYLVESTER MED RØDBEDER, TYTTEBÆR OG LØGKNOPPER  VALNØDDER MED GRAN OG KAVIAR FRA GASTRO UNIKA  RESTEN AF VORES BRØD  CHOKOLADETÆRTE – TUMA YELLOW 80%
SALTET KARAMEL OG FERMENTERET MORELLER - REPUBLICA 70%
YUZU OG BRUNET SMØR
BIRKEBARK OG ROM
BLODAPPELSIN