Om STUDIO

STUDIO har til huse på første sal i den ikoniske art deco-bygning, The Standard, der ligger smukt på kajen af Københavns Inderhavn. Restauranten er indrettet i elegant nordisk stil med rene linjer, petroleumsblå kakler og en betagende udsigt over vandet og byens mangfoldige arkitektur.

STUDIO blev skabt i 2013 af Claus Meyer og Torsten Vildgaard og modtog allerede fire måneder senere en Michelin-stjerne. En stjerne, restauranten lige siden har bevaret. STUDIO er en af Danmarks mindste Michelin-restauranter, hvilket sikrer en unik oplevelse med plads til nærvær, hvor du også kan følge aftenen, som den forløber i det åbne køkken.

På STUDIO laver vi moderne skandinavisk mad set gennem internationale briller, og mens vi inspireres af mulighederne i sæsonens lokale råvarer, lader vi os samtidig gerne berige af nye indtryk og teknikker fra fjernere egne.

Vores britiske køkkenchef Alan Bates, er skolet i det franske køkken og har en fortid hos blandt andre El Cellar de Can Roca i Girona, Hands & Flowers, The Fat Duck og Henne Kirkeby Kro. Hans egne præferencer og nysgerrighed retter sig også mod blandt andre Asien, særligt det japanske køkken, hvor maden typisk er lettere, men har en stor smagsintensitet. ”Det er ikke et tungt køkken, og det tiltaler mig. Jeg kan godt lide, når man efter et måltid ikke er tung og træt, men har en følelse af lethed i kroppen, et ’spring in your step’", som han siger.

Køkkenet er drevet af mennesker, der brænder for at skabe store madoplevelser, du forhåbentlig aldrig glemmer, og for køkkenchef Alan Bates går det også hånd i hånd med den gode stemning både i køkkenet og blandt gæsterne.

”Jeg vil lave mad af en bestemt standard, men det vigtigste er, at menneskene der arbejder her er glade, og at de derfor slet ikke kan lade være med, at lade deres glæde smitte af på vores gæster", siger han.