Moderne, nordisk gastronomi i international topklasse

STUDIO er legesyg velsmag i international klasse med en tilbagelænet stemning.

Køkkenet forener det moderne, nordiske køkkens filosofi om det nære og det vilde med det franske køkkens fundament og henter gerne inspiration fra andre kulturer og køkkenteknikker. Udtrykket er rent og friskt og serveres i en uformel stemning, hvor de æstetiske retter og luksuriøse vine møder gæsten i øjenhøjde. 

Køkkenet er ikke nordisk-dogmatisk, men følger sæsonerne tæt – og med en ekstrem sans for detaljen, et serviceniveau i absolut topklasse og en konstant søgen efter sublim kvalitet fremvises sæsonens smukkeste skaldyr, fisk, grønt, vildt, urter og svampe. Menuen afspejler køkkenchefens forkærlighed for det lokale, grønne køkken, men også for det søde køkken, og det afspejles i desserterne, der står lige så stærkt som det salte køkken. Visuelt er anretningerne minimalistiske, hvor de enkelte elementer får lov at eksplodere af velsmag. Vinmenuen er gedigen og klassisk, og vi trækker gerne på nogle af de bedste årgange fra vores gamle vinkælder. 

STUDIO har et kompromisløst fokus på bæredygtighed i alt fra råvarevalg til indretningen i restauranten. Restauranten blev i 2013 født som nordisk michelinrestaurant, og i 2021 er restauranten vendt tilbage til rødderne med et moderne, nordisk køkken, der hylder råvarerne i al deres smukke enkelthed.

En del LOCA Restauranter

STUDIO er en del af LOCA Restauranter, der også består af restauranterne Mission Green, Almanak og Restaurant Radio, samt kantinevirksomheden The Lunchroom.

Læs mere om LOCA restauranter og vores målsætninger for bæredygtig gastronomi her.

STUDIO genåbner i Carlsberg Byen


Læs alt om holdet bag og vores nye lokation lige her.