STUDIO er dynamisk nordisk gastronomi

Oplevelsen på STUDIO er køkkenchef Christoffer Sørensens fortolkning af moderne nordisk gastronomi. Altid dybt forankret i solid velsmag og sæsonens bedste råvarer – aldrig dogmatisk eller lukket for inspiration fra andre dele af verden. På trods af sin unge alder trækker Michelin Guides ’Young Chef’ 2021 allerede på mange års erfaring fra toppen af den danske restaurationsbranche.

Christoffer Sørensens køkken forener det nære og det sankede, det fermenterede og det vilde med et fransk fundament og ofte en asiatisk inspiration i både smag og æstetik. Resultatet er dybe, rene og friske smage, som både behager, fornyer og overrasker. På STUDIO vil du altid møde sæsonens flotteste fisk og skaldyr fra Norden – og altid skånsomt fanget – mens du også ofte vil kunne opleve smagen af dansk vildt på menuen.

De rene linjer og den minimalistiske æstetik går igen i STUDIO’s lokaler på den tidligere bryggerigrund i Carlsberg Byen, som i dag er et stykke levende og arkitektonisk spændende byrum i konstant udvikling. STUDIO’s nye hjem ligger præcis der, hvor den oprindelige kilde til bryggeriets rene vand engang udsprang.

Vand er kilden til alt liv, og det har været inspirationen bag kunstner Frederik Lassen Hesseldahls dynamiske bølge, som skyller hen over restaurantens endevæg og skaber et rum, hvor der er ro, men aldrig stilstand. Præcis som Christoffer Sørensens køkken. Velovervejet og gennemtænkt – men altid i bevægelse.

En del af LOCA Restauranter

STUDIO er en del af LOCA Restauranter, der også omfatter restauranterne Mission Green, Almanak i Operaen og RADIO. LOCA Restauranter er sat i verden for at skabe restauranter med bæredygtighed i højsædet – både når det gælder mad og mennesker.

Læs mere om LOCA Restauranter og vores målsætninger for bæredygtig gastronomi her.