Om STUDIO

STUDIO har til huse på første sal i den ikoniske art deco-bygning, The Standard, der ligger smukt på kajen af Københavns Inderhavn. Restauranten er indrettet i elegant nordisk stil med rene linjer, petroleumsblå kakler og en betagende udsigt over vandet og byens mangfoldige arkitektur.

På STUDIO laver vi moderne skandinavisk mad set gennem internationale briller, og mens vi inspireres af mulighederne i sæsonens lokale råvarer, lader vi os samtidig gerne berige af nye indtryk og teknikker fra fjernere egne.

Vores britiske køkkenchef Alan Bates, er skolet i det franske køkken og har en fortid hos blandt andre El Cellar de Can Roca i Girona, Hands & Flowers, The Fat Duck og Henne Kirkeby Kro. Hans egne præferencer og nysgerrighed retter sig også mod blandt andre Asien, særligt det japanske køkken, hvor maden typisk er lettere, men har en stor smagsintensitet. ”Det er ikke et tungt køkken, og det tiltaler mig. Jeg kan godt lide, når man efter et måltid ikke er tung og træt, men har en følelse af lethed i kroppen, et ’spring in your step’", som han siger.

Køkkenet er drevet af mennesker, der brænder for at skabe store madoplevelser, du forhåbentlig aldrig glemmer, og for køkkenchef Alan Bates går det også hånd i hånd med den gode stemning både i køkkenet og blandt gæsterne.

”Jeg vil lave mad af en bestemt standard, men det vigtigste er, at menneskene der arbejder her er glade, og at de derfor slet ikke kan lade være med, at lade deres glæde smitte af på vores gæster", siger han.

Alan og teamet har brugt ”ventetiden” på at fintune menuen, men menuen er langt fra det eneste nye, når vi åbner dørene igen. Selve restauranten og den totale STUDIO-oplevelse er nemlig også blevet stillet ind til nye stjernehøjder, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele.

Book dit bord her.

Du har stadig mulighed for at bestille vores Gourmet Catering med hjem – læs mere om menu og afhentning her.