STUDIO Private Dining

Skal I holde selskab  - enten privat eller i forretningsøjemed - har I flere muligheder for dette hos STUDIO. Som en af Danmarks mindste Michelin-restauranter, har vi blot 40 pladser, hvilket sikrer en intim stemning med rum til nærvær. Er I en mindre gruppe, har I mulighed for at leje hele STUDIO kun til jer, og er i flere, kan vores Private Dining-lokale tages i brug. Private Dining ligger ligeledes på første sal i The Standard og er således i forlængelse af selve restauranten. Her er plads til 60 spisende personer og I kan således tage hele førstesalen i brug eller vælge et af lokalerne alt efter, hvad der passer til netop jeres behov.

I Private Dining går store madoplevelser hånd i hånd med smukt design i omgivelser, der er inspireret af The Standards art deco-arkitektur og lokalets fortid som jazzklub, hvilket også sikrer perfekt akustik til jeres selskab. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for netop jeres arrangement på mail: privatedining@thestandardcph.dk og find meget mere information om lokalets muligheder lige her. 

Alan og teamet har brugt ”ventetiden” på at fintune menuen, men menuen er langt fra det eneste nye, når vi åbner dørene igen. Selve restauranten og den totale STUDIO-oplevelse er nemlig også blevet stillet ind til nye stjernehøjder, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele.

Book dit bord her.

Du har stadig mulighed for at bestille vores Gourmet Catering med hjem – læs mere om menu og afhentning her.