STUDIO Private Dining

Skal I holde selskab  - enten privat eller i forretningsøjemed - har I flere muligheder for dette hos STUDIO. Vi har blot 40 pladser, hvilket sikrer en intim stemning med rum til nærvær. Er I en mindre gruppe, har I mulighed for at leje hele STUDIO kun til jer, og er i flere, kan vores Private Dining-lokale tages i brug. Private Dining ligger ligeledes på første sal i The Standard og er således i forlængelse af selve restauranten. Her er plads til 60 spisende personer og I kan således tage hele førstesalen i brug eller vælge et af lokalerne alt efter, hvad der passer til netop jeres behov.

I Private Dining går store madoplevelser hånd i hånd med smukt design i omgivelser, der er inspireret af The Standards art deco-arkitektur og lokalets fortid som jazzklub, hvilket også sikrer perfekt akustik til jeres selskab. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for netop jeres arrangement på mail: privatedining@thestandardcph.dk og find meget mere information om lokalets muligheder lige her. 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.

STUDIO flytter til nye lokaler i 2022

The Standard er flyttet ud af den gamle færgeterminal på Havnegade og blevet til LOCA Restauranter. I den forbindelse flytter Studio til nye lokaler - mere information vil følge.  Læs mere her.