Bryllup på Rådhuset – gourmetmiddag på STUDIO

På STUD!O har vi lavet et særtilbud til alle jer, som i år siger ja til hinanden på rådhuset, og gerne vil fejre med de nærmeste efterfølgende.

Vi ved at mange har været nødsaget til at udsætte den store bryllupsfest, pga. af corona, og I derfor, for nu, ønsker at “binde knuden” på rådhuset og fejre med de nærmeste. Måske I altid har ønsket et intimt rådhusbryllup med de nærmeste. Uanset grunden, er dagen man bliver gift alligevel så stor, at vi på STUD!O mener, den skal være noget ganske særligt, som kræver ekstraordinær forkælelse. Med mad, i det White Guide kalder global verdensklasse, og en af Københavns mest romantiske restauranter med udsigt over inderhavnen og operaen, er STUD!O derfor perfekt til en romantisk og intim bryllupsreception. Restauranten er jeres i 3 timer og kan rumme op til 40 gæster i lokalet. Lokalet kan sagtens gøres hyggeligt og intimt ned til 6-8 gæster.

 

Bryllupspakke 

4 snacks efterfulgt af forret, hovedret & dessert

Champagne til snacks

3 glas vine, som passer til de tre retter

Vand med og uden brus

Kaffe/te og petit four med avec

 

1800 kr. pr. kuvert ved 12-40 personer

 

Med ekstra luksuriøs vinmenu 

2300 kr. pr. kuvert ved 12-40 personer

 

Kontakt vores selskabsafdeling på 2834 5644 eller selskaber@thestandardcph.dk, for at høre mere.

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.

STUDIO flytter til nye lokaler i 2022

The Standard er flyttet ud af den gamle færgeterminal på Havnegade og blevet til LOCA Restauranter. I den forbindelse flytter Studio til nye lokaler - mere information vil følge.  Læs mere her.