Retningslinjer under Covid-19

 

Retningslinjer under Covid-19

Fra fredag d.10.12.2021 er der indført nye restriktioner i forbindelse med stigende coronasmitte i samfundet, og vi ønsker som altid at gøre jeres besøg så trygt og sikkert som muligt. 

Derfor sørger vi for at:

  • Det personale som er på arbejde når du besøger os, har fremvist gyldig corona pas inden dagens begyndelse. 
  • Der er mulighed for at holde god afstand, og vi lufter ofte lokalet ud
  • Der er håndsprit til fri afbenyttelse. 

Og vi skal bede dig om at følge nedenstående retningslinjer: 

  • Når du besøger restauranten skal du fremvise gyldigt coronapas efter de gældende retningslinjer. Børn under 15 år er undtaget. 
  • Du skal bære mundbind, når du besøger restauranten. Dette gælder når du går rundt i lokalet. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ved dit bord. Vi gør opmærksom på at børn op til 12 år ikke skal bruge mundbind, og det samme gælder vores personale, da de har corona pas. 
  • Serveringssteder og restauranter skal lukke kl.24.00, og sidste udskænkning vil derfor være kl.23:30 

BEMÆRK:

Vi gør opmærksom på at myndighederne IKKE har fundet det nødvendigt at indføre afstandskrav, forsamlingsforbud for siddende gæster eller lign. restriktioner på nuværende tidspunkt, og det er derfor fortsat muligt at afholde julefrokoster og andre selskaber så længe disse følger ovenstående retningslinjer. 

Har du/I konkrete spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi er her for at give jer en så god og tryg oplevelse som overhovedet muligt

Kontakt os på info@thestandardcph. dk eller telefon tlf. 72148808

Med venlig hilsen Team STUDIO

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.

STUDIO flytter til nye lokaler i 2022

The Standard er flyttet ud af den gamle færgeterminal på Havnegade og blevet til LOCA Restauranter. I den forbindelse flytter Studio til nye lokaler - mere information vil følge.  Læs mere her.