VINMENU
2022 – Ørnberg "Paulus" – Sjællands Odde – Danmark
2022 – Louis Maurer "L'entrange Orange" – Eichhoffen – Alsace – Frankrig
2020 – Domaine Zind Humbrecht "Clos Windsbuhl" – Hunawihr – Alsace – Frankrig
NV – Barbadillo "Pasada en rama" – Sánlucar – Spanien
2021 – Antoine Sanzay "La Haye Dampierre" – Saumur – Loire – frankrig
2019 – Peter Jakob Kühn "Spätlese" – Rheingau – Tyskland
2020 – Vejrhøj "Søsling" – Fårevejle – Danmark
1200,-
OPGRADERET VINMENU
2022 – Domaine Vincent Carême "Clos de la Roche" – Vouvray – Loire – Frankrig
2020 – Weingut Leitz "Berg Schlossberg GG" – Rheingau – Tyskland
2021 – Benjamin Leroux "Sous Le Château" – Saint Romain – Bourgogne – Frankrig
2018 – Cantenac Brown "Alto de Cantenac Brown" – Margaux – Bordeaux – Frankrig
2020 – Capitain Gagnerot "La Micaude 1er cru" – Ladoix – Bourgogne – frankrig
2019 – Château d'Arche – Sauternes – Frankrig
2002 – D'oliveiras "Malvazia" – Madeira – Portugal
1800,-
FRUGT OG GRØNTSAGER
Bergamotte med pære og jordskokker
Agurk og bladselleri
Vilde æbler med timian og oolong
Æble kombucha og jernurt
Rødbede med rabarber
Gran og havesyre
Sveskeblomme og hø ristet fløde
850,-