STUDIO Blæksprutte, tang, ristet kyllingeskind & fermenteret agurker

VINMENU 


2014 - Schloss Saarstein "Riesling Trocken" -  Saar - Tyskland

2021 - Angels Kitchen - Pchelischte - Bulgarien

2018 - Alexander Bain "Mademoiselle M" - Loire - Frankrig

2018 – Domaine Roux Père & Fils ”Clos des Mollepierres – Bourgogne - Frankrig

2018 - Solveigs "Steil" - Rheingau - Tyskland

2016 - Oremus "Tokji 3 Puttonyos" - Ungarn

2002 - Arnaud Villeneuve - Riversaltes - Frankrig

1200,-

OPGRADERET VINMENU 


2020 - Egon Müller "Scharzhof" - Mosel - Tyskland

2017 - Dr. Heger "Schlossberg GG" - Baden - Tyskland

2017 - Claude Buchot "Cuvée Charles Baudelaine - Jura - Frankrig

2013 - Domaine Bader-Mimeur "En Remilly 1er cru" - Bourgogne - Frankrig

2018 - Pirre Naigeon "Creux Brouillard" - Gevrey Chambertin - Bourgogne - Frankrig

2008 - Zind Humbrecht "SGN" - Hunawihr - Alsace - Frankrig

2018 – Tenuta Silvio Nardi ”Vin santo del Chianti” – Toscana – Italien

1800,-

Alkoholfrimenu


650,-