fbpx
STUDIO Blæksprutte, tang, ristet kyllingeskind & fermenteret agurker

VINMENU


2021 – Jean Stodden "Blanc de noir" – Ahr - Tyskland

2022 – Julien Prével – Montjouis – Loire – Frankrig

2021 – Domaine Vignau "La Juscle" – Jurancon – Frankrig

2020 – Tenuta Mara ”Maramato” – Emilia Romagna – Italien

2020 – Ronchi "In Amphoris" – Piemonte – Italien

2018 – Cold Hand Distillery “Malus Danica” – Randers – Danmark

2001 – Domaine Rancy – Riversaltes Ambré” – Côtes Catalanes” – Frankrig

1200,-

 

OPGRADERET VINMENU


2019 – Bodegas Granbazán "Don Álvaro de Bazán" – Rias Baixas – Spanien

2020 – Weingut Leitz ”Berg Schlossberg” – Rheingau – Tyskland

2019 – Clos Mogador "Nelin" – Priorat – Spanien

2021 – Tenuta Corte Giacobbe “Runcata” – Veneto – Italien

2010 – Aurelio Settimo "Riserva" – Piemonte – Italien

2008 – Zind Humbrecht “SGN” – Hunawihr – Alsace – Frankrig

2001 - D'oliveiras "Malvazia" – Madeira – Portugal

1800,-

Alkoholfrimenu


850,-

Vinder af årets 'hav' ret

Vi gjorde det!


Vi er glade for at kunne fortælle, at vi vandt ’Hav’-kategorien blandt et stærk felt af velrenomerede restauranter med vores ret med blæksprutte, ristet kyllingeskind, fermenterede agurker og koriander. 


 Har du prøvet retten? Hvis ikke, så kan vi fortælle, at Årets Ret i Hav-kategorien lige nu er at finde på vores menu.