fbpx
STUDIO Blæksprutte, tang, ristet kyllingeskind & fermenteret agurker

VINMENU


2020 – Christian Venier “La Plante aux loups” – Candé-sur-Beuvron – France

2022 – Louis Maurer "L'etrange Orange" – Alsace – Frankrig

2021 – Domaine Vignau "La Juscle" – Jurancon – Frankrig

2019 – Claude Buchot “Terroir du Bry” – Jura – Frankrig

2020 – Ronchi "In Amphoris" – Piemonte – Italien

2018 – Cold hand distillery "Malus Danica" – Randers – Danmark

NV – Domaine Rancy "Le temps d'un oubli" – Riversaltes – Fankrig

1200,-

 

OPGRADERET VINMENU


NV – Chikumanishiki Shuzõ ”Kizan” – Nagano – Japan

2020 – Weingut Leitz ”Berg Schlossberg” – Rheingau – Tyskland

2021 – Benjamin Leroux "Sous Le Château" – Saint Romain – Bourgogne – Frankrig

NV – Barbadillo “Manzanilla Passada” – Sanlucar – Spanien  

2015 – Aurelio Settimo "Rocche Dell'Annunziata" – Piemonte – Italien

2017 – Oremus “Tokaji Aszú” – Bajcsy – Ungarn

2001 – D'oliveiras "Malvazia" – Madeira – Portugal

1800,-

Alkoholfrimenu


850,-

LA LISTE RANGERING

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. Vi fik en samlet score på 91,5%.