fbpx
Restaurant STUDIO Top gourmet i København
Restaurant STUDIO i København

2 NOMINERINGER TIL STUDIO VED ÅRETS RET

Christoffer og STUDIO har gjort det igen! Med to nomineringer til ’Årets Ret’ fortsætter STUDIOs køkken det superhøje niveau, de har lagt for dagen, siden Christoffer trådte til som køkkenchef. Kokkekonkurrencen ’Årets’ Ret er dansk gastronomis svar på Oscar-uddelingen: Hvert år nominerer Foreningen af Danske Madanmeldere de absolut bedste retter, de har spist i løbet af året, og ved konkurrencen genskaber kokkene foran et publikum deres nominerede retter og serverer dem for madanmelderne, som til sidst kårer en vinder i kategorierne ’Hav’, ’Land’ og ’Ost & sødt’. Sidste år var Christoffer nomineret to gange, og i år fortsætter han den vilde stime med to nye flotte nomineringer

Restaurant STUDIO i Politiken

I kategorien ’Land’ er det retten ’Andebryst, hjerte, kråser og lever, rødbeder, kirsebær og sichuanpeber’, der har skaffet STUDIO og Christoffer en nominering side om side med bl.a. René Redzepi og Poul Andrias Ziska fra Koks på Færøerne.

I kategorien ’Hav’ er Christoffer nomineret med retten ’Blæksprutte & agurk’ sammen med bl.a. Rasmus Munk fra Alchemist og Kristian Baumann fra Koan.

Michelin anbefalet menu

FORNEM RANGLISTEPLACERING TIL STUDIO

Og sidst men ikke mindst.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi med Christoffer ved roret har en drøm om at få en Michelin stjerne på døren til STUDIOs nye lokaler i Carlsberg Byen.

Vi havde måske også et lille håb om, at det allerede kunne være sket ved Michelinsuddeling i går, men sådan skulle det ikke være i denne omgang.

Heldigvis fik vi dog i stedet en anden fornem hæder at glæde os over: I går offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) nemlig deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78. Her er STUDIO klemt inde mellem nogle af Europas mest ikoniske restauranter som fx Mugaritz og Lasarte, og med kun 9 danske restauranter over dem. Èn af dem tog til gengæld også førstepladsen da ranglisten for tredje gang blev toppet af Alchemist, og vi kipper med flaget og ønsker stort tillykke til Rasmus Munk og hele teamet.

Vi ønsker samtidig tillykke til vores gode kolleger, som nu får lov at pryde facaden med en michelin stjerne, eller to, vi håber på at Team STUDIO gør jer selskab snart!