OM STUDIO
STUDIO er dynamisk nordisk gastronomi. Oplevelsen på STUDIO er køkkenchef Christoffer Sørensens fortolkning af moderne nordisk gastronomi. Altid dybt forankret i solid velsmag og sæsonens bedste råvarer – aldrig dogmatisk eller lukket for inspiration fra andre dele af verden.
STUDIO er præsenteret på World’s 50 Best ‘Discovery List’, og ligger i øjeblikket som nummer 81 på OAD’s liste over Europas bedste restauranter. STUDIO er også rangeret på La Liste 1000 med 91.50 point.
KØKKENCHEFEN PÅ STUDIO
Michelin young chef award winner 2021
Christoffer Sørensens køkken forener det nære og det sankede, det fermenterede og det vilde med et fransk fundament og ofte en japansk inspiration i både smag og æstetik. Resultatet er dybe, rene og friske smage, som både behager, fornyer og overrasker.
På STUDIO vil du møde sæsonens flotteste skånsomt fangede fisk og skaldyr fra Norden – mens du også ofte vil kunne opleve smagen af dansk vildt på menuen. Inden han i 2021 trådte til på STUDIO, var han gennem ni år tro væbner og souschef i Claus Henriksens køkken på Dragsholm Slot.
ÆSTETIK I CARLSBERG BYEN
De rene linjer og den minimalistiske æstetik går igen i STUDIO’s lokaler på den tidligere bryggerigrund i Carlsberg Byen, som i dag er et stykke levende og arkitektonisk spændende byrum i konstant udvikling. STUDIO’s nye hjem ligger præcis der, hvor den oprindelige kilde til bryggeriets rene vand engang udsprang. Vand er kilden til alt liv, og det har været inspirationen bag kunstner Frederik Lassen Hesseldahls dynamiske bølge, som skyller hen over restaurantens endevæg og skaber et rum, hvor der er ro, men aldrig stilstand. Præcis som Christoffer Sørensens køkken. Velovervejet og gennemtænkt – men altid i bevægelse.
EN DEL AF LOCA GRUPPEN
STUDIO er en del af LOCA Gruppen, der blandt andet omfatter restauranterne Kilden i Haven, Almanak i Operaen og RADIO. LOCA er sat i verden for at skabe restauranter med bæredygtighed i højsædet – både når det gælder mad og mennesker.
I LOCA arbejder man med bæredygtige restauranter og aktiviteter ud fra mantraet:
"EVERY MEAL MATTERS".
Alle de måltider, LOCA sender ud i verden, skal gøre en positiv forskel. Maden skal smage fantastisk, men den skal også være lavet på en måde, som tager hensyn til både kloden og de mennesker, der laver den. Troen på, at hvis man gør det rigtigt, så kan man nyde sig til en sundere klode, og samtidig bidrage til mere glæde, mere smag og mere velstand hele vejen gennem fødekæden.
TEAMET BAG STUDIO
Christoffer Sørensen,
køkkenchef hos STUDIO
Jesper Nielsen,
restaurantchef hos STUDIO
Merete Holst & Dorte Juhl Østergaard, restauratører
Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard står bag LOCA Gruppen, som ejer og driver restauranterne STUDIO, Almanak i Operaen, Kilden i haven, GAARDEN og Dolores. Derudover er LOCA medejer af RADIO på Frederiksberg.
LOCA Gruppen, hvis grundsten er skabelsen og udviklingen af gastronomisk bæredygtige forretninger kan du læse mere om herunder.