fbpx

STUDIO byder 2024 velkommen

Så er vi endelig tilbage i køkkenet efter en dejlig lang juleferie. Vi har gået og arbejdet på en ny menu, som vi glæder os meget til at præsentere.

Kartofler, ørredrogn og vintertrøfler

I 2024 fortsætter vores kartoffeltema, hvor vi udforsker Søren Wiuffs mange dejlige kartoffelsorter, som indleder måltidet i form af seks appetitvækkere med hver deres sort i centrum. Mandelkartoflen bliver til en appetitvækker inspireret af en klassisk tarte tatin – i det her tilfælde blot med ’jordens æbler’ i centrum. Vi skærer dem i tyndeskiver, confiterer dem, og bager dem så sammen med en ’dej’ på fermenterede kartofler, inden vi serverer med ristet mandelolie og syltet bronzefennikel. Ballerina-kartoflen klæder vi i vintertrøfler, og Heiderot-kartoflen får ørredrøgn, mens Hamlet-kartoflen bliver til en smørmættet puré med lige dele kartoffel og smør, som vi serverer med luftig kartoffelcreme tilsmagt med vanilje, krabbekød og intens krabbefond.

Norske kammuslinger, caviar & Årets på menuen

Og så har vi slet ikke nævnt resten af menuen, som starter med de flotteste, hånddykkede norske kammuslinger, som vi serverer rimmede med en sauce på muslingefond og peberrodsfløde, og tynde oblater af rå pære og pocheret jordskok. ’Årets Ret 2023’ har vi dog beholdt på menuen: Smørmør, confiteret dansk blæksprutte med tang, hvid soya, korianderkapers og fermenterede agurker. Vi synes, at så mange som muligt bør smage retten, som de danske madanmeldere sidste år valgte som årets bedste hav-ret.

Fra havet har vi også pocheret torsk i en smørret champagnesauce mættet med heltrogn og purløg. Og så en ny, fræk dessert med valnøddeis, honning, granskud og caviar fra GastroUnika, inden vi slutter af med ’resten af vores brød’ – endnu en gæstefavorit. Vi tilbereder vores overskydende brød i mørk karamel med tonkabønne, varme krydderier og øl natten over. Skorperne bliver til cookiedough i en malt-is, og den overskydende valle fra produktionen af vores friskost bliver til en saltet, syrlig karamel, som vi monterer med vores jordskoksmør. Vi er sikre på, at du vil elske den!

25% på den samlede regning frem til 29. februar

Har du besøgt os i løbet af det sidste år, eller har du bopæl i Carlsberg Byen, kan du stadig nå at gøre brug af vores nabo- og loyalitets-rabat. Vi giver 25% rabat på den samlede regning til alle tidligere gæster og Carlsberg-byboer frem til og med 29. februar. Er du det, får du dermed en menu inkl. vinmenu for kun 2250,- per person (normalt 3.000,-).

Book dit bord, og anfør blot ’1 år i Carlsbergbyen’ i bookingkommentaren, så ved vi, at vi skal trække rabatten. Er du tidligere gæst, så husk at booke med den samme mail, du brugte første gang – så kan vi se dig i bookingsystemet. Er du Carlsberg-nabo, så medbring dit sygesikringsbevis.

Nomineringer til Årets Sommelier + Årets Souschef

Året begynder godt på STUDIO: Den Danske Spiseguide har netop offentliggjort, at Jesper Nielsen er én af de nominerede til Årets Sommelier.

Vi kunne ikke forestille os en bedre kandidat til titlen. Samtidig er vores dygtige souschef Joachim Laugesen nomineret til Årets Souschef, som findes ved en konkurrence den 10. marts på Kokkedal Slot. Tillykke til Jesper & Joachim!

Kom selv forbi og smag alt det, de kan. Vi glæder os til at se dig!

Kærlig Hilsen

Christoffer, Jesper og hele teamet

SE WEEKENDAVISEN

ÅRETS RESTAURANT - MARTIN KONGSTAD


Lige før nytåret udgav Kongstad sin årsliste i Weekendavisen, og måltidet på STUDIO har sat tydelige spor hos den erfarbe anmelder, som skriver: 'Årest mest harmoniske gourmetmiddag fik jeg på STUDIO'


Tusind tak for ordene Martin,
læs eller genlæs artiklen her